Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Machoni написа:QUOTE(Machoni @ Feb 22 2008, 11:56 PM) Айде някой да ми пише на machoni666 и да ми каже как в скайпа да играем...желателно да е добър, че не ми се губи време
еи сега идвам да те приспа
Raid vs varkulak 0 на 1
GodSmak vs varkulak 0 на 1
охахах разбрах че никсана бил добър,отлагам с мачони та да вида никсана никсане сега ше те потърса
едит никсана ме победи 1 игра,но нямаше време та се наложи на бързо,утре ще му го върна на спокоиствие
без да се налага да бързаме
Последна промяна от varkulak на пет фев 22, 2008 11:25 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Бе вие не сте с всичкия си, че да играете по скайп на шах... Е днес изиграх 2 игри - първата направих рокада и ми изчезна топа, а при втората пешките се движеха настрани и обираха напред... Тоя скайпски шах е по-бъгав и от Булфлийт преди 2 години...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
TeRMiNaTe написа:QUOTE(TeRMiNaTe @ Feb 23 2008, 12:27 PM) Бе вие не сте с всичкия си, че да играете по скайп на шах... Е днес изиграх 2 игри - първата направих рокада и ми изчезна топа, а при втората пешките се движеха настрани и обираха напред... Тоя скайпски шах е по-бъгав и от Булфлийт преди 2 години...
това е вярно.. бъгва се за жалост ,но за тази цел има сайтове където може да играем
[color=#0000FF][i][b]Ако сполучи, сам се хвали; ако сбърка - хората му криви[/b][/i][/color]
TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Feb 23 2008, 12:27 PM) Бе вие не сте с всичкия си, че да играете по скайп на шах... Е днес изиграх 2 игри - първата направих рокада и ми изчезна топа, а при втората пешките се движеха настрани и обираха напред... Тоя скайпски шах е по-бъгав и от Булфлийт преди 2 години...
Ти поне си успял да направиш рокада... А аз и малка и голяма рокада опитвах и не ми даде...
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
TeRMiNaTe написа:QUOTE(TeRMiNaTe @ Feb 23 2008, 12:27 PM) Бе вие не сте с всичкия си, че да играете по скайп на шах... Е днес изиграх 2 игри - първата направих рокада и ми изчезна топа, а при втората пешките се движеха настрани и обираха напред... Тоя скайпски шах е по-бъгав и от Булфлийт преди 2 години...
Пешките ми са имба, виж как летят по диагонал ))))
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските