Има ли добри Шахматисти

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Machoni написа:QUOTE(Machoni @ Feb 22 2008, 11:56 PM) Айде някой да ми пише на machoni666 и да ми каже как в скайпа да играем...желателно да е добър, че не ми се губи време :)

еи сега идвам да те приспа :a013:

Raid vs varkulak 0 на 1

GodSmak vs varkulak 0 на 1

охахах разбрах че никсана бил добър,отлагам с мачони та да вида никсана никсане сега ше те потърса

едит никсана ме победи 1 игра,но нямаше време та се наложи на бързо,утре ще му го върна на спокоиствие
без да се налага да бързаме
Последна промяна от varkulak на пет фев 22, 2008 11:25 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
GodSmack
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 12, 2008 12:12 pm
Контакти:

Мнение от GodSmack »

GodSmack - CooL 2:0

Първата игра много рано загуби царицата си :) ,а втората игра беше много по-добра ,но ми трябваха 2 хода да го матирам и той излезе (имаше работа)

ПС: Виждам ,че има темата става все по-голяма и предлагам да направим едно турнирче ;)
Има ли навити ?
Последна промяна от GodSmack на съб фев 23, 2008 10:53 am, променено общо 1 път.
[color=#0000FF][i][b]Ако сполучи, сам се хвали; ако сбърка - хората му криви[/b][/i][/color]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Бе вие не сте с всичкия си, че да играете по скайп на шах... Е днес изиграх 2 игри - първата направих рокада и ми изчезна топа, а при втората пешките се движеха настрани и обираха напред... Тоя скайпски шах е по-бъгав и от Булфлийт преди 2 години...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
GodSmack
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от GodSmack »

TeRMiNaTe написа:QUOTE(TeRMiNaTe @ Feb 23 2008, 12:27 PM) Бе вие не сте с всичкия си, че да играете по скайп на шах... Е днес изиграх 2 игри - първата направих рокада и ми изчезна топа, а при втората пешките се движеха настрани и обираха напред... Тоя скайпски шах е по-бъгав и от Булфлийт преди 2 години...
това е вярно.. бъгва се за жалост ,но за тази цел има сайтове където може да играем
[color=#0000FF][i][b]Ако сполучи, сам се хвали; ако сбърка - хората му криви[/b][/i][/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Feb 23 2008, 12:27 PM) Бе вие не сте с всичкия си, че да играете по скайп на шах... Е днес изиграх 2 игри - първата направих рокада и ми изчезна топа, а при втората пешките се движеха настрани и обираха напред... Тоя скайпски шах е по-бъгав и от Булфлийт преди 2 години...
Ти поне си успял да направиш рокада... А аз и малка и голяма рокада опитвах и не ми даде...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

GodSmack написа:Цитат(GodSmack @ Feb 23 2008, 11:38 AM) GodSmack - CooL 2:0

Първата игра много рано загуби царицата си :) ,а втората игра беше много по-добра ,но ми трябваха 2 хода да го матирам и той излезе (имаше работа)

ПС: Виждам ,че има темата става все по-голяма и предлагам да направим едно турнирче ;)
Има ли навити ?
За което съжалявам, обаче си взех морско свинче и трябваше да му намеря аквариуа :(
So we crawl.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

TeRMiNaTe написа:QUOTE(TeRMiNaTe @ Feb 23 2008, 12:27 PM) Бе вие не сте с всичкия си, че да играете по скайп на шах... Е днес изиграх 2 игри - първата направих рокада и ми изчезна топа, а при втората пешките се движеха настрани и обираха напред... Тоя скайпски шах е по-бъгав и от Булфлийт преди 2 години...
Пешките ми са имба, виж как летят по диагонал :) ))))
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
GodSmack
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от GodSmack »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Feb 23 2008, 01:03 PM) Пешките ми са имба, виж как летят по диагонал :) ))))
хах :) правя рукада топа изчезва и изведнъж ми го зимат :) от нищото

Дайте да намерим някой сайт и там да играем..
Последна промяна от GodSmack на съб фев 23, 2008 12:12 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
bulbull
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 13, 2007 7:25 am
Контакти:

Мнение от bulbull »

Ем аз плейвам шах кой иска да се проба с мен ;)
[url=http://nagradata.com/vote.php?id=2641]КЛИККК[/url]
Потребителски аватар
GodSmack
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от GodSmack »

Изиграхме 2 игри с CooL и резултата е:

GodSmack 4:0 (от всички игри който сме играли) ,но след това RoYaL ме би и между нас с него резултата е 0:3 за него
Отговори

Върни се в “Off Topic”