Има ли добри Шахматисти

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
GodSmack
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 12, 2008 12:12 pm
Контакти:

Мнение от GodSmack »

jack имаш лично :)

ПС: Предлагам да направим едно турнирче :)

Ако има навити да пишат в темата :)
Последна промяна от GodSmack на пет фев 22, 2008 7:48 pm, променено общо 1 път.
[color=#0000FF][i][b]Ако сполучи, сам се хвали; ако сбърка - хората му криви[/b][/i][/color]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Jack vs. RoYaL
1:0

размаза си ме :) Трябваше ми 1 свободен ход да го матирам, ама той шах, та шах... ее ... :)
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
GodSmack
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от GodSmack »

кажете къде играете ,че ми се е доиграло
[color=#0000FF][i][b]Ако сполучи, сам се хвали; ако сбърка - хората му криви[/b][/i][/color]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

GodSmack написа:QUOTE(GodSmack @ Feb 22 2008, 09:01 PM) кажете къде играете ,че ми се е доиграло
скайп :D
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
GodSmack
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от GodSmack »

партия :) ако някой иска да пише на k33p_walking1
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Feb 22 2008, 07:33 PM) jack_211 който има самочувствие със или без покритие да заповяда ;)
Както ти казах зимай им по бира на партия все пак няма безплатни уроци :)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

Ееееех, шах-чето ми е любимата игра :) жалко, че вече нямам никакво свободно време... А някога колко играехме, като си ходех летните ваканции насело :dizzy:
Събирахме се бандата (около 12 момчета), отивахме на реката с две-три каси бира и се почваше здрава игра :) С три табли се размазвахме, тъкмо свършиш някоя партия и почваш друга... Колко бира отиваше не е реално :)

Та, на 26-ти съм АБСОЛЮТЛИ ФРИЙ, та мисля да си намеря някой от форума да поиграем, само да не са по-дълги партиите от 1 час, че нема времеееее И без програмки бе, хора! Играх наскоро с един, би ме 10 игри от 12, и накрая си призна, че е ползвал ChessMaster 9000, как да бия тая програма, а? А победите ми бяха само защото пича и на двете игри не ползваше програмата :) :lol:
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Заформя се хубава темичка.

Мтел е прав, ама повечето са още непълнолетни и черпя бозичка кой ме бие, ако някой от по дъртите влезе да ми пише, че съм жаден, а червата ми ръждясват от тая водичка.

ПС: Никой да не пуска помощни програми, ще го разпозная, а мога да бъда лош, шаха е игра за джентълмени, не за комплексари, играйте за удоволствие, загубата на шах винаги е достойна, освен ако не е в 4 хода ;)
Последна промяна от JackDaniels на пет фев 22, 2008 8:22 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Feb 22 2008, 09:18 PM) Заформя се хубава темичка.

Мтел е прав, ама повечето са още непълнолетни и черпя бозичка кой ме бие, ако някой от по дъртите влезе да ми пише, че съм жаден, а червата ми ръждясват от тая водичка.

ПС: Никой да не пуска помощни програми, ще го разпозная, а мога да бъда лош, шаха е игра за джентълмени, не за комплексари, играйте за удоволствие, загубата на шах винаги е достойна, освен ако не е в 4 хода ;)
Пия за това :) :a055:
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

В 2 хода е по-злобно :c018: Сега ми се е доиграло ако нямкой иска да пише ЛС или тук в темата ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”