Мда-а-а-а... аз може би съм един от малкото в тази игра, който направи едно нововъведение в управлението на флота. С група инжинери сме разработили начин да заменим пилотите с АВТОПИЛОТНА система и то на всички кораби, та за да не стават такива гафовеvladdd написа:Цитат(vladdd @ Feb 21 2008, 11:45 PM) Единствена, но ... фатална. И напълно противоречаща със самочувствието, което демонстрираше тука. 40 секунди разлика - то си е без коментар и в сериозен антагонизъм с арогантното му поведение, обидите и непремерените му и често пъти досадни изказвания.... Така или иначе ви е би събрал - поне да ви беве използвал на 100%.
А сега към моя стар познайник монти, който е един от малкото хора, за които си промених мнението на 180 градуса : Монти, друже - помниш ли пилотите си ? Помниш ли тези жизнерадостни момчета ? Помниш ли лицата им ? Помниш ли техният смях, техните забавни шеги ??? Всичко това е минало, защото те са вече мъртви !! Благодарение на тебе, приятелю - благодарение на тебе и твоята егоцентрична самоувереност !!! Започвай да пишеш съболезнователни телеграми до семействата им !![]()
![]()
А на печелившите честитито - идваме за това =>![]()
![]()
![]()
[АЕРТОН 2]jokeyfirst & [Red Army]stoiko_
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
gajet_killer
- InSaNe__ShAdY
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
- Контакти:
Опаа комшията почнал шамари да раздава
евала стоиче изкърти ги тия дето тука у форума са непобедими
РА показаха че имат играчи от класи а големте биячи показаха че освен ламета дето не сейват не могат да бият
п.п. чесно да ви кажа ще ме е срам ако примерно аз и 3-ма мои авери кацнем на 1 и да не можем да го набием. незнам това какво говори колко класен играч е стоико или колко големи ламета сте ? (без цъфто щото той е доказал къв играч е )
п.п. чесно да ви кажа ще ме е срам ако примерно аз и 3-ма мои авери кацнем на 1 и да не можем да го набием. незнам това какво говори колко класен играч е стоико или колко големи ламета сте ? (без цъфто щото той е доказал къв играч е )
Не, луд ли си. Когато техен сбърка - това не е от неумения в играта, това е щото бил смел, видиш лиInSaNe__ShAdY написа:Цитат(InSaNe__ShAdY @ Feb 22 2008, 12:23 AM) Опаа комшията почнал шамари да раздаваевала стоиче изкърти ги тия дето тука у форума са непобедими
РА показаха че имат играчи от класи а големте биячи показаха че освен ламета дето не сейват не могат да бият
![]()
п.п. чесно да ви кажа ще ме е срам ако примерно аз и 3-ма мои авери кацнем на 1 и да не можем да го набием. незнам това какво говори колко класен играч е стоико или колко големи ламета сте ? (без цъфто щото той е доказал къв играч е )![]()
А cuf, на всеки друг му отива, ма не и на теб, да се излагаш. Спри, моля те
Когат си бил, бил си. Саможертвените атаки в края на рунда и единствените грешки и геройства ги оставете за киното. Кат скачаш нависоко, падаш и си чупиш крак. Гравитация, майна, т'ва не ти е Терминатор или Рамбо, дето ракети и куршуми със зъби ловят
Последна промяна от LoaD на пет фев 22, 2008 12:41 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- cuf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
- Контакти:
Що да не питам за битка бре , питам си най-удчтиво , знаеш ли откога си търса е InSaNe__ShAdY мое да каже от колко време го питами него и Евлоги (жалко че не издаржа на напрежението и се изтри
) и Стойко , питам си на ред ма сичко живо иска да завършва рунда за тва ше дебна тая нощ като за последно белкем некои се заблее 
БФ АЛКОХОЛИК
-
vladdd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
- Контакти:
То това все едно някоя антипатична дебела грозна и пъпчива мадама те покани на среща...... Логично е да не приемеш, нали ?cuf написа:QUOTE(cuf @ Feb 22 2008, 02:38 AM) Що да не питам за битка бре , питам си най-удчтиво , знаеш ли откога си търса е InSaNe__ShAdY мое да каже от колко време го питами него и Евлоги (жалко че не издаржа на напрежението и се изтри) и Стойко , питам си на ред ма сичко живо иска да завършва рунда за тва ше дебна тая нощ като за последно белкем некои се заблее
![]()
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
Кому бесславье,а кому бессмертие............
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
малеее като видях битката на супер монти щях да падна от стола от смях като го видях тоя въздух под налягане как се е натресал
чак наще викат:"кво ти става бе да не полудя?" аре ве супер монти кажи нещо къде замлъкна?
Последна промяна от maks на пет фев 22, 2008 9:10 am, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]