MrBlack написа:QUOTE(MrBlack @ Feb 20 2008, 08:43 PM) One Tree Hill![]()
Prison Break![]()
Сериали! Кой според вас е По-По-Най?
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- choko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
- Контакти:
Alias и сега тоя дето излъчват по FoxLife "Tree Hill" много ми харесва =)
Цитат(Sabret00th @ Sep 15 2009, 21:48) *
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif
Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа
Stenden university pu-pu-puuu.
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif
Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа
Stenden university pu-pu-puuu.
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
най-велики евър:
Досиетата Х
Първата вълна
Стар Трек - Ентърпрайз, макар Джонатан Арчър да е най-некадърния капитан, седял в този стол
Досиетата Х
Първата вълна
Стар Трек - Ентърпрайз, макар Джонатан Арчър да е най-некадърния капитан, седял в този стол
debnadaviebna was here
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
One Three Hill разбира се
В друга глава ще посоча любимия ми български сериял, и това е "Болница на третият етаж
В друга глава ще посоча любимия ми български сериял, и това е "Болница на третият етаж
Последна промяна от Toso_is_back на пон мар 17, 2008 6:37 pm, променено общо 1 път.
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
- Контакти:
Досиетата Хъ
Фарскейп(до някъде)
Първата вълна(много се бях зарибил на тоя сериал,едвам дочаквах да му дойде времето вечер)
Battlestar Galactica-заедно със Стар Трек са двата най-добри сай-фай сериали според мен.Стар Трек си е легенда както и да го погледнем,а Бойна Звезда Галактика си е новаторски направен и замислен сериал,който тепърва ще стане легенда мисля.
От забавните сериали най се кефя на Женени с деца и Ало-Ало!Двама мъже и половина горе-долу ми допадат,ама ги гледам ако вече наистина няма какво
А за най-тъп сериал бих излъчил неповторимият ЛЕКС!!!Е няма такава идиотия!(тука сапуненките не ги броим)
Фарскейп(до някъде)
Първата вълна(много се бях зарибил на тоя сериал,едвам дочаквах да му дойде времето вечер)
Battlestar Galactica-заедно със Стар Трек са двата най-добри сай-фай сериали според мен.Стар Трек си е легенда както и да го погледнем,а Бойна Звезда Галактика си е новаторски направен и замислен сериал,който тепърва ще стане легенда мисля.
От забавните сериали най се кефя на Женени с деца и Ало-Ало!Двама мъже и половина горе-долу ми допадат,ама ги гледам ако вече наистина няма какво
А за най-тъп сериал бих излъчил неповторимият ЛЕКС!!!Е няма такава идиотия!(тука сапуненките не ги броим)
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!