Всички сериали, изброени до тук, макар че повечето сте ги изброявали като "тия не ме кефят" или "за убиване на времето" - са си култови и в даден момент (по-точно когато са излезнали) са били номер 1 по екраните. И повечето сме им се кефели на макс. Дори помня, че следях Дързост и красота до 20ти епизод (когато единия брат гръмна другия, т.е. рани го де) - дотогава си беше интересен... Е, и с изключение на SoF (от горния пост) - като малък много го гледах, а сега ми се струва бая тъп (измислен некъв... да се бяха кръстили Терминаторите поне). За всеки случай - всеки сериал показва най-доброто от себе си в СЕЗОН 1. Нататък... без хвалби...

Само товарят с хиляди нови проблеми на героите... Пък било за колежани, доктори, войници, затворници, адвокати, отчаяни съпрузи/ги

...
Аз мога да добавя като що-годе доста добре скалъпени (бе направо яки) екшън-сериалчета - Ренегат (Renegade) и Луда надпревара (fastlane). Много ме кефеха... особено Тифани Амбър

)).
А най-любимо (след BF.org, of course) си остава Friends, Двама мъже и половина, Всички обичат Реймънд и отчасти Женени с деца... те тука можеш си умреш от смях покрай всичките тия... :>
Keep space clean, it's not yours.