Черна борса
- hubavelka
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
- Контакти:
До колкото знам е разрешено търгуването на ресурс между участниците /Бартер/.
Идеята е следната...
В тази тема всеки който има някакъв тип ресурс в повече и иска да го бартероса при по-изгодни условия да попълва формичката :
Вселена:
Ресурс:
Акаунт:
Точки:
Заинтереуваните прочитат и ако им трябва от дадения ресурс, пазарлъка на лични в играта...
Ако наручава някое от правила на играта може да приложите "Новата схема" и с тази тема.
Идеята е следната...
В тази тема всеки който има някакъв тип ресурс в повече и иска да го бартероса при по-изгодни условия да попълва формичката :
Вселена:
Ресурс:
Акаунт:
Точки:
Заинтереуваните прочитат и ако им трябва от дадения ресурс, пазарлъка на лични в играта...
Ако наручава някое от правила на играта може да приложите "Новата схема" и с тази тема.
Последна промяна от hubavelka на ср фев 20, 2008 3:52 pm, променено общо 1 път.
-
The.Devils.Own
-
charovna
Па аз първото което се сещам е, че тоя път много се изложи. Нали се сещаш, че няма как да стане прехвърлянето на рес между 2 вселени, тоест да прехвърляш нещо си между две отделни игриMrBlack написа:QUOTE(MrBlack @ Feb 20 2008, 04:56 PM) Това няма как да стане..причините са хиляди![]()
Първата която се сещам е :
В Спийда добива е много по голям и по-бързо става всичко....така че ако почнеш от там да си прехвърляш в някоя от другите вселени..къде отиваме![]()
Тук става дума, че темата ще бъде една за всички вселени, а търгуването ще си е вътрешна работа
заяждате се нарочно или се правите на глупави???charovna написа:QUOTE(charovna @ Feb 20 2008, 05:15 PM) Па аз първото което се сещам е, че тоя път много се изложи. Нали се сещаш, че няма как да стане прехвърлянето на рес между 2 вселени, тоест да прехвърляш нещо си между две отделни игри![]()
Тук става дума, че темата ще бъде една за всички вселени, а търгуването ще си е вътрешна работа![]()
аз имам ацц примерно във спиид и във 1ва, ти също. Аз ти давам 100к метал в спиид акаунта за 50к кристал във акаунтите във 1ва.
отделно, че никога не е била такава идеята на темата.
П.П. мисля Оберон пуска последно такова нещо и дебел я резна.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
charovna
Преди да пишеш глупости прочети хубавичко за кво става дума.VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Feb 20 2008, 05:32 PM) заяждате се нарочно или се правите на глупави???
аз имам ацц примерно във спиид и във 1ва, ти също. Аз ти давам 100к метал в спиид акаунта за 50к кристал във акаунтите във 1ва.
отделно, че никога не е била такава идеята на темата.
П.П. мисля Оберон пуска последно такова нещо и дебел я резна.
- hubavelka
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
- Контакти:
Знам че Оберон беше пускал такава тема и знам че я изтриха. прочетете последното изречение в първия ми пост /даже има и печатна грешка в него
/, също така знам че някой от "Власт имащите" беше казал че бартера това е позволено
А защо пуснах темата ли? защото не всички ще последват примера на Оберон и няма да посмеят да си пуснат тема. така бартера ще стане почти легален. Повечето със сигурност им е лесно да си намерят евентуален куповач на ресурса в контакт листа на Скайп или Ай Си Кю.
Идеята беше не да се карате и да се правите на остроумни, а да кажете дали има смисъл от такава тема докато не дойде пъдаря и ни изгони:)
А защо пуснах темата ли? защото не всички ще последват примера на Оберон и няма да посмеят да си пуснат тема. така бартера ще стане почти легален. Повечето със сигурност им е лесно да си намерят евентуален куповач на ресурса в контакт листа на Скайп или Ай Си Кю.
Идеята беше не да се карате и да се правите на остроумни, а да кажете дали има смисъл от такава тема докато не дойде пъдаря и ни изгони:)
^^^ това е наливане! не бартер;)VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Feb 20 2008, 05:32 PM) аз имам ацц примерно във спиид и във 1ва, ти също. Аз ти давам 100к метал в спиид акаунта за 50к кристал във акаунтите във 1ва.
Последна промяна от hubavelka на ср фев 20, 2008 4:47 pm, променено общо 1 път.
ми според мен има търговски 7 ... хубави коефициенти има там ... за др. работи ЛС-та към хора в играта.hubavelka написа:QUOTE(hubavelka @ Feb 20 2008, 05:47 PM) Знам че Оберон беше пускал такава тема и знам че я изтриха. прочетете последното изречение в първия ми пост /даже има и печатна грешка в него/, също така знам че някой от "Власт имащите" беше казал че бартера това е позволено
![]()
^^^ това е наливане! не бартер;)
Аз иначе съм за такава тема, в много моменти може да е мн. полезна
хайде сега ми прочети 3тия ред на предния пост и тогава пак пишиcharovna написа:QUOTE(charovna @ Feb 20 2008, 05:35 PM) Преди да пишеш глупости прочети хубавичко за кво става дума.![]()
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]