История
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Хаха...говориш за новогодишното учение срещу Павлов...пробил е таратанци
Учебната игра е разиграна в 2 части - Павлов срещу Жуков с разменени роли(разменени страни в 2те части), като всеки е имал свой щаб от други известни военноначалници.Изцяло изградена и завършена е само първата част, където на Жуков е дадена жестока инициатива(стратегическа и ресурсна).Наистина е победил Павлов, но определено втория е развил невероятна защита за малкото ресурси, с които е разполагал.Павлов в началото на войната е на предната линия и не успява да направи почти нищо, заради заповедта да не се отговаря на провокации.Все пак той я нарушава, оттегля частите си в защита и...го разстрелват.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
ЦитатЕмпирчо, тоест Компирчо - дай факти баце.Това, че си глупав всички го знаят.Факт е, че майката на Хитлер има еврейско потекло.Колкото и да те боли в промития мозък.[/quote]
Ако не се лъжа, баба му е еврейка. Някъде бях чел, че Хитлер "е 25% еврейн" или нещо от сорта. Беше роден... някъде около границата... дали пък не беше и в Австрия? Nevermind :} Не е необходимо да се обиждате за неща, дето просто може да питате дядовците си дали е така... Empire, например :}.
Четох, четох... ама май най-добре си е кат' са излегнеш вечер на фотьойла с чайче в ръка и си зяпаш Discovery цяла нощ и нагъваш бисквити. За някои може и кафе (lol).
Ако не се лъжа, баба му е еврейка. Някъде бях чел, че Хитлер "е 25% еврейн" или нещо от сорта. Беше роден... някъде около границата... дали пък не беше и в Австрия? Nevermind :} Не е необходимо да се обиждате за неща, дето просто може да питате дядовците си дали е така... Empire, например :}.
Четох, четох... ама май най-добре си е кат' са излегнеш вечер на фотьойла с чайче в ръка и си зяпаш Discovery цяла нощ и нагъваш бисквити. За някои може и кафе (lol).
Последна промяна от LoaD на вт фев 19, 2008 8:44 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Математика уча
А отговора на въпроса ти е в едно от предните ми мнения 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
няма нужда от коментар.....Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 19 2008, 08:41 PM) ..............................
Фалън, само че никъде в дисекцията си не споменаваш, може би за мен най-важното, всеки то т.н. водачи на собственият си народ е допуснал грешката да СИ ПОВЯРВА, да се надцени.....
и както завършваш, историята е за да се учим от грешките, които допускаме....
............ но ние (човешкото племе) сме много упорити в това отношение... не желаем да се учим, и повтаряме грешките си непрекъснато....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
@CORWIN - мога да кажа, че само глупака повтаря една грешка 2 пъти!
Колкото до надценяването - напротив, Сталин никога не се е надценявал
Винаги е имал варианти за всяка ситуация(е явно...за една е нямал, но както по-нагоре се разбра - ситуация противоречаща на всякаква логика).Докато повечето лидера са страдали от огромното си его и то накрая ги е провалило - при Сталин е била параноята...
Колкото до надценяването - напротив, Сталин никога не се е надценявал
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
ЦитатФалън, само че никъде в дисекцията си не споменаваш, може би за мен най-важното, всеки то т.н. водачи на собственият си народ е допуснал грешката да СИ ПОВЯРВА, да се надцени.....[/quote]
Е, както казва ОБЕРОН - че ти ако не си вярваш и не се вжижяваш, ко ша напрайш? Те ако са били реалисти, са щели да станат... модератори в некой форум
Най-важното е било сами да си вярват и да накарат и народът да им повярва... пък нататък... квото доде...
А за историята, както е казал Вазов, ако един народ е забравил собствената си история, то е обречен да я изживее отново... ама това се отнася за едни олигофрени, малко по на изток, на Балканите... :}
Е, както казва ОБЕРОН - че ти ако не си вярваш и не се вжижяваш, ко ша напрайш? Те ако са били реалисти, са щели да станат... модератори в некой форум
А за историята, както е казал Вазов, ако един народ е забравил собствената си история, то е обречен да я изживее отново... ама това се отнася за едни олигофрени, малко по на изток, на Балканите... :}
Последна промяна от LoaD на вт фев 19, 2008 11:08 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Пхеххех ме ми се пише а толкова съм изчел за тея "юнаци"
Сталин опрделено притежава повече лудост ако мога така да се изразя
Колко милиона е избил , само и само за да наложи абсолютна индустриализация и да този човек постига това което обикновенните държави постигат за 150 години ....
На него не му е пукало за армията , имал си е достатъчно хора - на всеки 10 един е имал пушка на всеки 10 пушки 1 е била хубава
Тва да хвърлиш 1 милион хора с КПД 10% СИ Е грубичко , но като се замисли човек сталин не е бил у ред ...
Хитлер от своя страна си избива еврейте от страх , просто човека го е страх че тея които имат парите и не са от арийската раса може да му пречат, просто не му е харесвала идеята да има конкуренция ...
М/у другото нито кумОнизма нито фашизма се зараждат в страницте които се опитват да го разпорстанян над целият свят
Колко милиона е избил , само и само за да наложи абсолютна индустриализация и да този човек постига това което обикновенните държави постигат за 150 години ....
На него не му е пукало за армията , имал си е достатъчно хора - на всеки 10 един е имал пушка на всеки 10 пушки 1 е била хубава
Тва да хвърлиш 1 милион хора с КПД 10% СИ Е грубичко , но като се замисли човек сталин не е бил у ред ...
Хитлер от своя страна си избива еврейте от страх , просто човека го е страх че тея които имат парите и не са от арийската раса може да му пречат, просто не му е харесвала идеята да има конкуренция ...
М/у другото нито кумОнизма нито фашизма се зараждат в страницте които се опитват да го разпорстанян над целият свят
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
1.Е хубаво е, че оръжейния експерт Димчо дойде да ни просветли...а ония малоумници дето с десетилетия смятат руските оръжия за стандарт...я да духат супата!dim4o написа:Цитат(dim4o @ Feb 20 2008, 12:18 AM) Пхеххех ме ми се пише а толкова съм изчел за тея "юнаци"
2.У ред, не у ред...тия дето са били у ред са си водели записки
3.Лол...ти преосмисли "Моята борба"
4.В коя държава се заражда фашизма Димчо?Въпроса е за 3ка
А сега - попрегледай гугъл за "фашо ди комбатименто"(оставям на теб да се сетиш как е на латиница), за да разбереш къде, как и защо се зараждат в съвремието
П.П. Интересно ми е комунизма къде се е зародил - дай си теорията?
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]