История

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

Хитлер е австриец, а Сталин грузинец...

P.S. Отишъл Сталин в едно село в Кавказ, което било известно с това, че имало много столетници. Слиза Сталин от колата и на мегдана на селото вижда плакат "Благодарим Ви другарю Сталин за нашето щастливо детство!". Позамислил се, че когато тези столетници са по-стари от него, но не казал нищо. Като свършила официалната част и Сталин тръгнал да си ходи за Москва извикал най-старият жител и го попитал: "-Стари, защо ми благодарите за вашето детство, като аз не съм бил роден тогава?", а старецът мъдро казал: "-Ми точно заради това, другарю Сталин!"

Влиза Хитлер в трайният си бункер на секретно съвещание и целият му офицерски състав го поздравява: "-Хаел Хитрер!", а от дъното на стаята се чува: "-Гаел Гитлер!" и фюрера казал: "-Хер Щирлиц още ли го мъчите това 3-то ниво на немски, време е да го минете най-накрая!" debel out.
1234
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

duinox написа:Цитат(duinox @ Feb 18 2008, 11:23 PM) мен ми харесва адски много специално една много готина постъпка на Хитлер- след като превзема Франция и те са готови да капитолират Хитлер специално поръчва да бъде намерена караваната в която се е била подписал Версайския мирен договор- направо се е изгаврил с французите :)

Не е каравана, а е вагон...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Италианците правят само спагети и любов :P
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
FEAROTH
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
Контакти:

Мнение от FEAROTH »

@ фолън, знам за издънките им, както и че нито един техен танк не се опитва да защити Рим от съюзническите войски... Но говорейки за извращения не мисля че Хитлер и Сталин могат да стъпят на малкия пръст на Мао Дзе Дун.

[b]White Pride World Wide[/b]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

да де не ми дойде думата докат пишех :)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

FEAROTH написа:Цитат(FEAROTH @ Feb 18 2008, 11:35 PM) @ фолън, знам за издънките им, както и че нито един техен танк не се опитва да защити Рим от съюзническите войски... Но говорейки за извращения не мисля че Хитлер и Сталин могат да стъпят на малкия пръст на Мао Дзе Дун.
пол пот
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Фиър, пак говориш без да си запознат с фактите...макар и слабаци, италианците успяват да дадат не лош отпор на съюзниците по пътя им към Рим...естествено с помощта на немските войски(по-скоро с огромна част немски войски).Попрочети за Монте Касино и ще разбереш някои неща ;)

П.П.И да си имаме уважението - Сталин е ненадминат в масовите убийства и терора, който упражнява.Мао, Пол Пот - всички тези не могат да се сравнят с милионите убити при репресиите на сталинизма.Не искам да търся цифри, защото статистиката наистина е смразяваща.
Последна промяна от Fallen_angel на пон фев 18, 2008 10:44 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

П.П.И да си имаме уважението - Сталин е ненадминат в масовите убийства и терора, който упражнява.Мао, Пол Пот - всички тези не могат да се сравнят с милионите убити при репресиите на сталинизма.Не искам да търся цифри, защото статистиката наистина е смразяваща.
[/quote]

като цифри съм напълно съгласен.но като въображение сталин отстъпва доста на горните двама.а за мен наи добри са африканските диктатори.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

генерал debel написа:QUOTE(генерал debel @ Feb 18 2008, 11:26 PM) Хитлер е австриец, а Сталин грузинец...

P.S. Отишъл Сталин в едно село в Кавказ, което било известно с това, че имало много столетници. Слиза Сталин от колата и на мегдана на селото вижда плакат "Благодарим Ви другарю Сталин за нашето щастливо детство!". Позамислил се, че когато тези столетници са по-стари от него, но не казал нищо. Като свършила официалната част и Сталин тръгнал да си ходи за Москва извикал най-старият жител и го попитал: "-Стари, защо ми благодарите за вашето детство, като аз не съм бил роден тогава?", а старецът мъдро казал: "-Ми точно заради това, другарю Сталин!"

Влиза Хитлер в трайният си бункер на секретно съвещание и целият му офицерски състав го поздравява: "-Хаел Хитрер!", а от дъното на стаята се чува: "-Гаел Гитлер!" и фюрера казал: "-Хер Щирлиц още ли го мъчите това 3-то ниво на немски, време е да го минете най-накрая!" debel out.

направо ми уби мечтите бре дебел.......генерале,ти пишеш че са били боклуци и са трепали..,ахам аз мисля че това е завист,ти оправляваш картинки те некви 100-200 милионни държави.......а да и земи цензурирай сега теми.....оооо да питат за хитлер и сталин а не за тапи вицове с техно участие

pipo in :lol: :c022:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
CRACK_rules
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 25, 2007 11:02 am
Контакти:

Мнение от CRACK_rules »