Дойде време за довиждане и от мен

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Настана време и аз да кажа довиждане за неопределен период от време.Преди два дни се самозанулих :lol: :bravo: ,явно напрежението на работа и умората най-накрая си казаха своето,че даже си го и взеха.Искам да благодаря на всички който познавам в играта,и за които този рунд играх.Надявам се никого да не съм разочаровал,както и обидил.Пожелавам на всички повече приятни и емоции в играта,както и по малко главоболия.Това от от мен,може би след 2-3 рунда пак ще се видим,дотогава fly safe.

P.S - Най-накрая ще мога да отделя цялото си време за моята гордост сина ми. :a013:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ники, много рехав излезна. Я набий една ваканция, почини малко и мини в режим 2:2 ;)

...ако все пак си решил да зануляваш този рунд - всичко ти най-хубаво и къдраво и русо....па и меко :Р
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Ех ники....беше ми приятно да поиграя дори и за кратко време с теб :) Добър играч си отива...Успех в живота !!!

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Уф, адаш, и ти ли се предаде...ц, ц, ц...абе, подозирам, че след 1-2 месеца пак ще си се скрил под някой ник и ще си с познатата стратегия - скорост, миничка, търговийка ;) Хич и не се съмнявай даже :) Дотогава - пълни халби и горещи картофки :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Приятно кацане и почивка ;)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

радвай се на сина си Ники, отдели му времето, което заслужава.... и бъди честит ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Мдаа, сейв по собствена планета. Ясно как се е появило онова поле. И айде после пак някой да ме убеждава, че било убер гениална тактика да не те крадат много. Айде, почини си да ти мине яда, порадвай се на хлапето и цъфни пак да досаждаш на онез "про-та" с гагалюгите :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

бе не се делвай още ся

на мен от 2-3 дни грам не ми се играе и единственият ми полет е астроплоатация и атака с цел save :) и от дъжд на вятър пускам за полета от сорта 10/10/5 :D

вдигам точки от тва което изкопът мините ...

след мах 2 h си пускам мода и ще си почина от уни1 няколко дни :)
ако случайно ми се доиграе махам ваканцията и играя
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 17 2008, 06:05 PM) ...P.S - Най-накрая ще мога да отделя цялото си време за моята гордост сина ми. :a013:
Сега са най-сладки, Ники! :)
После, като порастне ще ти вика: "Абе ти нищо не разбираш, баща ми!" :dizzy:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Абе Ники, какъв е тоя анимационен герой, дето ти наследи акаунта? Току-що тоз талант заби оцелелите ти звездаци с 200 в бетонен стълб... Толкоз ли не можа да намериш някой, дето си има някакво базово понятие от играта? Да се беше обадил - да ти намерим някой читав летец.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”