Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 17 2008, 10:26 PM) Братле, кух си като виетнамски бамбук.... седи мирен и не си затормозявай сивата клетка с размисли по тази тема
братле ако погледнеш точка 2.4 от правилата на форума може би ще разбереш че има и други начини да отстояваш тезата си без да показваш безсилие.
между другото виждал ли си виетнамски бамбук.и знаеш ли колко неща се правят от него.
Колкото и да не ми се иска, трябва тук да се съглася със Скорпа - зевс, тертет откога е еквивалентно на защитник?!Че аз 1вия рунд, когато имаше раси в 1ва(още беше зеления скин, когато юда се делна на 2200к) бях тертет.Стигнах 91к точки приблизително, треснах един от Юнайтед и загубих 600 кръста.Възстанових само 300 от тях.Ето и последната битка от оня ми рунд:
Смятай колко флот на колко точки(тертет) съм имал.Имах и 2 планети с развити до 20 ниво мини.
А бойкоал, в когото се треснах също беше тертет...де му е "огромната" и "непробиваема" защита?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 17 2008, 11:46 PM) Колкото и да не ми се иска, трябва тук да се съглася със Скорпа - зевс, тертет откога е еквивалентно на защитник?!Че аз 1вия рунд, когато имаше раси в 1ва(още беше зеления скин, когато юда се делна на 2200к) бях тертет.Стигнах 91к точки приблизително, треснах един от Юнайтед и загубих 600 кръста.Възстанових само 300 от тях.Ето и последната битка от оня ми рунд:
Смятай колко флот на колко точки(тертет) съм имал.Имах и 2 планети с развити до 20 ниво мини.
А бойкоал, в когото се треснах също беше тертет...де му е "огромната" и "непробиваема" защита?
то тогава кой е имал защита,туй с леките лазери и малки щитове не излезе ли по късно.всъщност няма значение.въпроса е че не трябва играта да ми изгражда стртегия,дали ще правя флота,мини или защита си е мой избор.за това става дума не дали тертета трябва да е защитник или не. и още роял на колко точки е вадил знс.а колко флот му е трябвал да си пази ресурса докато пусне сателитите.стратегий много всеки сам си избира своята.а тук излиза че скорпиона иска да играе на флота и хайде сега всички да играем на флота,смятам че всеки знае кога да бутне мините,или да не ги бута.този рунд в трета имаще подобен случаи с корахмор.човека беще лидер в класирането и хаиде сега не знам какъв бил що бил насила го накараха да прави битка.и какво стана корахмор както беше минйор така и го отнесе със все бойните кораби.общо взето това е,расите нямат нищо общо.
zevss11 написа:Цитат(zevss11 @ Feb 18 2008, 12:17 AM) ...
А, не, то защитата я измислиха след расите...най-хубу спри да пишеш, че се излагаш А...и рояла имаше флот, когато извади на около 25к ЗНС...според теб как се пазят над 10 милиона ресурс?С молби никой да не те шпионира?600 меги си имаше като пич...а това са ти 6к(беше нокс) преди да пусне динята на около ...16-17к
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
скорпи ,какво ще промени това в крайна сметка,освен ,че никой няма да може да набие някой по-голям от него при коефициент 2, да не говорим за 2,4 или 2,3...сега поне е възможно да стане...според мен така си е добре като се има предвид как се определя класирането
е да от тази гледна точка си прав, то това е най-важното...освен целта да е да се попречи в началото миниорите да дръпнат и да излезнат от коефициента на останалите..друг смисъл не виждам,скорпа не е пояснил
п.с.значи в общи линии схванах идеята, не е лишена от смисъл,аз винаги съм за, като може да развалим играта на миниорите
Последна промяна от seazar на пон фев 18, 2008 9:57 am, променено общо 1 път.
seazar , промяната ще е в няколко аспекта. Като начало, тези дето тръгнат само на мини и скорости да се развиват, яко ще ядат дървото. Броя на битките ще нарастне. Играта ще придобие по-интензивен характер.
Олег, тези, които тръгнат само на скорости и мини прокопсват единствено ако пряката им конкуренция е на същия принцип. Тогава освен да се замерват с кирки, друго не могат да правят. Истината е, че всеки се развива така, както му позволяват опонентите. Ако те оставят да си разиграваш коня както си искаш - толкоз по-зле за тях.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]