Революции 3

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

аз работя по 10-11 часа на ден(за толкова време със сигурност ще се намерят рецки) :) затова играя на флота и си правя севанчета, ако бях ученик или някой лентяй който няма какво да прави по цял ден щях да играя на мини :) и така както съм по "амнайсе" часа на сейв съм в топ 5 по бойни точки във 2-ра

пп:предпочитам да бъркам в нечеи дупки от колкото да рефрешвам за рециклажи или да бързам да вляза онлайн защото "могъщата" ми флота седи на планетата и някой по голям батко е намерил рецки за да ме прасне :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

kaos написа:Цитат(kaos @ Feb 16 2008, 10:59 PM) Ти май някоя друга игра играеш.
Зависи не само колко си играл, а и къде си играл. Да ти кажа честно, като се замисля за някои вселени и някои рундове... наистина все едно все различни игри са били. В момента, в 3 вселени играя само на флот. Проблеми с нищо нямам засега. Бойните точки обикновено вървят успоредно с ресурсните, по ред причини, то си зависи и от стила, и от времето игра на ден. В една вселена съм само на мини и търговия... и като ми се пуснат двама флотаджии, не че е зор, ама по-особени сейвъни ми трябват (нападам си планетите, за да си обирам 50% от нощния добив сам, преди другите), често трябва да гледам акаунта и т.н. А за другите дори генерал не ми трябва. Не знам дали е по-трудно, но определено ми иска повече време.

Зависи в коя вселена играеш и за к'во се бориш. Иначе и Nedospivko е прав, и точно тая игра си играе. Само че си гони неговата цел, не твоята ;) .
Последна промяна от LoaD на съб фев 16, 2008 11:06 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Моята цел е да изчекна всичко, що докопам. Plain and simple.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Но и да изхарчиш всичко, което докопаш. Покатерваш се в по-горния слой, където се изисква друг стил. Твоят стил. Но играта е същата ;) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 14 2008, 03:19 PM) Ами да...няма да има играчи тип "Копач"....нали това е идеята ;)
Всеки си има правото да избира начина си на игра. Според мен предложението е безмислено :c022:
От третия път може и да ме заболи
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Предложението е наосчено именно за да се спомогне за осъществяването на основната идея на играта - да се лети. В самата игра, концепцията "миньор" трябва да се ликвидира. Това е. И тези, дето не я разбирате тази игра, за какво въобще се напъвате да пишете....
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Една малка аналогия с биологията :

Изчезването на етаж от хранителната верига оставя непоправими последствия върху тези над него.

Всеки да си прави сам изводите и аналогиите с играта.

И още нещо : ние, касите и ламугерите, се извиняваме на Скорпа, че не разбираме играта като него.Безкрайно съжаляваме, че не сме по-по-най в играта :) Амин :)
Последна промяна от Fallen_angel на нед фев 17, 2008 6:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

kaos написа:Цитат(kaos @ Feb 14 2008, 04:15 PM) Лорде, ти нема-нема и цвъкнеш нещо. Тоя ресурс да не пада от луната? В момента класацията е справедлива - оценява се всичко в акаунта - и бойни умения, и икономика. Иначе казано - намерен е баланс. Ако наблягаш само да едното, комплексните играчи ще те отвеят в борбЪтЪ за тиквения медал, купата и там каквато друга кярийка се дава за челно класиране.
Това е твоето мнение което го знаем ... другите не може ли да сме на различно от твоето ?
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

не :) иначе БАН
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 17 2008, 07:24 PM) Предложението е наосчено именно за да се спомогне за осъществяването на основната идея на играта - да се лети. В самата игра, концепцията "миньор" трябва да се ликвидира. Това е. И тези, дето не я разбирате тази игра, за какво въобще се напъвате да пишете....
Bulfleet е космическа стратегическа игра. Действието се развива във виртуален свят, в който играят хиляди играчи от България и цял свят. За да я играете ви е необходим единствено уеб браузър като Internet Explorer или Firefox. Играта е безплатна и можете да се включите още сега!Развивайте икономиката на планетата ви, проучвайте нови технологии, създайте силен флот от космически кораби и завладявайте нови планети! Градете съюзи чрез умела политика или водете безмилостни войни!

аз пък искам да си копам.
Отговори

Върни се в “Off Topic”