Една добра идея...
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
- hubavelka
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
- Контакти:
Аз пък искам да ми се добави едно поленце в което да пише колко на каква стойност ти е поръчката.
Нещо като времето за полета или разхода на газ. Пишеш Скаут - 5 и то ти пише еди си колко, Транспортиор - 5 добавя към сумата от Скаутите, Кръстосвач - 2 и те в сумата. Случвало ми се е заради 10-15 ресурс да не ми приеме някоя партида корабчета
Нещо като времето за полета или разхода на газ. Пишеш Скаут - 5 и то ти пише еди си колко, Транспортиор - 5 добавя към сумата от Скаутите, Кръстосвач - 2 и те в сумата. Случвало ми се е заради 10-15 ресурс да не ми приеме някоя партида корабчета
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти:
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Абе идеите са читави, ама все повече се отива към копче "Занули играч и събери рециклажа". Щот в тая насока да турим и копче "Сейв" с избор на часове и автоматично товарене на всичко по караблите. Ае малко се озорете, поизпотете се малко.
П.П. Сашо, идеята ти за културата ми харесва. Така добре ли го казах?
П.П. Сашо, идеята ти за културата ми харесва. Така добре ли го казах?
Последна промяна от MartinNosovich на чет фев 14, 2008 3:10 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Автоматичното товарене може и да се спести, но съм се чудил защо скоростите на летене се регулират със стъпка 10%, което води до експоненциално увеличение на времето на полета и понякога е трудно да постигнеш времето което ти трябва. Та идеята е - допълнителна опция (не вместо сегашната 10% стъпка, а допълнително само за който иска да го ползва) в която наистина да се задава време за полета, а играта сама да си смята с какав процент скорости да се лети. Няма логика корабите да могат да летят примерно за 12 часа на 40%, за 20 часа на 30%, а да немогат да летят за 15 часа на 33%kaos написа:QUOTE(kaos @ Feb 14 2008, 04:06 PM) Щот в тая насока да турим и копче "Сейв" с избор на часове и автоматично товарене на всичко по караблите. Ае малко се озорете, поизпотете се малко.
Последна промяна от golden на чет фев 14, 2008 4:46 pm, променено общо 1 път.
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
ЗА и с двете ръце!!! Играя търговец в една от вселените и добре че си продадох принтера, а ми остана хартията, та да имам на какво да смятам, защото при мен не са цифри, а числаhubavelka написа:QUOTE(hubavelka @ Feb 14 2008, 12:33 PM) Аз пък искам да ми се добави едно поленце в което да пише колко на каква стойност ти е поръчката.
Нещо като времето за полета или разхода на газ. Пишеш Скаут - 5 и то ти пише еди си колко, Транспортиор - 5 добавя към сумата от Скаутите, Кръстосвач - 2 и те в сумата. Случвало ми се е заради 10-15 ресурс да не ми приеме някоя партида корабчета:(
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам