Революции 3

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

От няколко дни обмислям един вариант, какви ще са плюсовете и минусите му.
А идеята е следната:
Да се въведе минимален % от точките на играч, който задължително трябва да е флота. При положение, че не е флота, то да не може да се пускат мини и проучвания. Според мен, варианта 40% е удачен. Въпросния коефициент да се задейства след преминаването на .....5000 ресурсни точки. Смятам тази граница за разумна и в рамките на приличното :) Единственото нещо, което да може да се прави нека да е корабостройтелницата, за да се избегне "блокирането" на акаунта....
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Аз си ги представям на мини, транси и меги...и по някой рец. За бойна флота ли целиш ако това ти е идеята ? И може ли да се следи 40% боен флот да има твърдо???
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Боен, поддържащ флот все тая...
правиш флот колкото да минеш %-та -> пускаш мината и продаваш флота на борсата ;) и така цикъла се завърта. хем от търговията печелиш /Ако си Нокс/ хем мини имаш!
Май Ноксите стават още по-силни и тотално се обезмисля ракетчика Тертет /ако не се брои защитата за флот/
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

Аз пък ще се направя на... и ще питам що твойто предложение не е в определения раздел, а тук?
Потребителски аватар
FeaRSomE
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 6:08 am
Контакти:

Мнение от FeaRSomE »

Супер предложение! Евала Скорпионе!
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

hubavelka написа:QUOTE(hubavelka @ Feb 14 2008, 12:57 PM) Боен, поддържащ флот все тая...
правиш флот колкото да минеш %-та -> пускаш мината и продаваш флота на борсата ;) и така цикъла се завърта. хем от търговията печелиш /Ако си Нокс/ хем мини имаш!
Май Ноксите стават още по-силни и тотално се обезмисля ракетчика Тертет /ако не се брои защитата за флот/

Абсолютно съм съгласен.А и освен да пропъдите играчи с лимит на времето /дето нямат време за сейвъни и тем подобни глупости=> играят на защита/ :c022:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Я да видим дали малко мислите? Правиш флот за мина? Че каква е тази мина дето примерно струва 100кк ?
Аман от кухи кратуни.....
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
Контакти:

Мнение от Maligos »

Аз винаги си цъкам на боен флот, мини рядко правя на голямо ниво..
според мене добра идея с цел увеличаването на тупаника :crazy_pilot: :bravo:
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

Скорпиона сигорно има предвид наличност 40 процента боен флота изключваме транси меги рецки танкери.В наличност без тази на пазара.Идеята ми харесва доста стига да се обмисли както трябва.Е пак ще има доволни и недоволни.Но като цяло е хубава.Играта стана много хаотична,защита масово миньори ала бала.На малко точки се бият ония на върха гледат да копат ебаси и "напрежението".
едит:аз винаги съм играл на флота и проучвания :) сградите са били тези без които не може просто :) складове кораб фабрика търговския и изследователски
Последна промяна от DeadHunter на чет фев 14, 2008 1:44 pm, променено общо 1 път.

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Не само увеличаване на тупаника. Спира се и главоломното цъкане в началото на мини и скорости само.... Границата между "Топаджиите" и "Бойците" ще бъде сведена до приемливи стойности ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”