Една добра идея...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=50554

Това е добра идея ... какво мислите по въпроса ?
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

бива :) От 2-3 дни ми се върти и на мен една идея...ама ще направя нова темичка...
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Аз винаги съм си смятал кога ми стават корабите и си правя сметката на Умно.Ако не ме устройва не ги пускам и съм харчил ресурса ако не мога да го дигна за проучвания или нещо друго.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Аз пък искам да ми се добави едно поленце в което да пише колко на каква стойност ти е поръчката.
Нещо като времето за полета или разхода на газ. Пишеш Скаут - 5 и то ти пише еди си колко, Транспортиор - 5 добавя към сумата от Скаутите, Кръстосвач - 2 и те в сумата. Случвало ми се е заради 10-15 ресурс да не ми приеме някоя партида корабчета :(
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

И това бива...
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

Верно биват и двете идеи... Да може да се пуска корабостроителницата на % е хитро... ще се спи повече, а друготое готино защото ще отпаднат калкулаторите, листите и писането и ще става по-бързо! Подкрепям и двете. debel out.
1234
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Абе идеите са читави, ама все повече се отива към копче "Занули играч и събери рециклажа". Щот в тая насока да турим и копче "Сейв" с избор на часове и автоматично товарене на всичко по караблите. Ае малко се озорете, поизпотете се малко.

П.П. Сашо, идеята ти за културата ми харесва. Така добре ли го казах? :)
Последна промяна от MartinNosovich на чет фев 14, 2008 3:10 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Мдааа :)
И ако може да се прикрепи и един таскс мениджър към полетите, да ти пуска флотите в определени часове, по (i)-та, рециклажи и прочие, че съвсем да си спим спокойно... :a049:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
golden
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 24, 2007 12:34 pm
Контакти:

Мнение от golden »

kaos написа:QUOTE(kaos @ Feb 14 2008, 04:06 PM) Щот в тая насока да турим и копче "Сейв" с избор на часове и автоматично товарене на всичко по караблите. Ае малко се озорете, поизпотете се малко.
Автоматичното товарене може и да се спести, но съм се чудил защо скоростите на летене се регулират със стъпка 10%, което води до експоненциално увеличение на времето на полета и понякога е трудно да постигнеш времето което ти трябва. Та идеята е - допълнителна опция (не вместо сегашната 10% стъпка, а допълнително само за който иска да го ползва) в която наистина да се задава време за полета, а играта сама да си смята с какав процент скорости да се лети. Няма логика корабите да могат да летят примерно за 12 часа на 40%, за 20 часа на 30%, а да немогат да летят за 15 часа на 33%
Последна промяна от golden на чет фев 14, 2008 4:46 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

hubavelka написа:QUOTE(hubavelka @ Feb 14 2008, 12:33 PM) Аз пък искам да ми се добави едно поленце в което да пише колко на каква стойност ти е поръчката.
Нещо като времето за полета или разхода на газ. Пишеш Скаут - 5 и то ти пише еди си колко, Транспортиор - 5 добавя към сумата от Скаутите, Кръстосвач - 2 и те в сумата. Случвало ми се е заради 10-15 ресурс да не ми приеме някоя партида корабчета:(
ЗА и с двете ръце!!! Играя търговец в една от вселените и добре че си продадох принтера, а ми остана хартията, та да имам на какво да смятам, защото при мен не са цифри, а числа :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Отговори

Върни се в “Off Topic”