Какво ще се сетимAlioha написа:Цитат(Alioha @ Feb 13 2008, 11:14 PM) ем ша са сетите![]()
Кво праим?
- DeadHunter
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
- Контакти:
Последна промяна от DeadHunter на ср фев 13, 2008 10:21 pm, променено общо 1 път.
Forever Boldly Теам in my heart & Soul
-
OBERON
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 25, 2005 10:56 pm
- Контакти:
ВИЖТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ/ ПРОГЛЕДНЕТЕ/ НЕЩАТА ОТ ДРУГА СТРАНА ...
И бЪЛГАРИЯ е бъгава държава ... много бъгава нали - и ви е яд на администрацията .. и на какво ли не
ама си я търпите и си живеете в нея нали ... аз всеки ден я псувам - и като споделя на околните че мен ме е срам че съм българин - те ме гледат на кръв ...
те ви нагледен пример..
тук е все едно една малка държава ...
какво да правим търпим .. нали сме си робска нация
свикнали сме ...
хомота е готин - стига да знаеш как действа ...
това ме подсеща .. преди няколко дни ЛАМЯТА реши да изпробва новата фитнес машина която купих
/гладиатор/ след малко дойде зачервена и някак си такава каквато не съм я виждал от години - и ми заобяснява как и подействала машината... та уреда и направил това което аз не съм и правил от доста време ... години ... щото ме мързи
и ми е писнало да ям кюфтета .. та - говорим за оргазъм .. незнам как се е въртяла икак я е употребявала ама на ...
аз накъде ли не се въртях какво ли не пробвах ма на мен не ми подейства така ...
И бЪЛГАРИЯ е бъгава държава ... много бъгава нали - и ви е яд на администрацията .. и на какво ли не
ама си я търпите и си живеете в нея нали ... аз всеки ден я псувам - и като споделя на околните че мен ме е срам че съм българин - те ме гледат на кръв ...
те ви нагледен пример..
тук е все едно една малка държава ...
какво да правим търпим .. нали сме си робска нация
хомота е готин - стига да знаеш как действа ...
това ме подсеща .. преди няколко дни ЛАМЯТА реши да изпробва новата фитнес машина която купих
/гладиатор/ след малко дойде зачервена и някак си такава каквато не съм я виждал от години - и ми заобяснява как и подействала машината... та уреда и направил това което аз не съм и правил от доста време ... години ... щото ме мързи
аз накъде ли не се въртях какво ли не пробвах ма на мен не ми подейства така ...
Последна промяна от OBERON на ср фев 13, 2008 10:25 pm, променено общо 1 път.
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Моля, не вземайте пример от него...[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
[b]”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
* Регистрирайки се за Bulfleet Генерал вие подпомагате играта и нейното развитие.
аре бе кво чакате ставайте генерали ... се пак може да подпомогнем за развитието на играта и да няма проблеми и да няма оплаквания
Както вика оберон България е бъгава.Щото не си плащаме данаците разбира се
Булфлеет е бъгав щот не играчите не пращат смс-чета вече
аре бе кво чакате ставайте генерали ... се пак може да подпомогнем за развитието на играта и да няма проблеми и да няма оплаквания
Както вика оберон България е бъгава.Щото не си плащаме данаците разбира се
Булфлеет е бъгав щот не играчите не пращат смс-чета вече
Последна промяна от Chengo на ср фев 13, 2008 11:19 pm, променено общо 1 път.
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Макумба ще ти оспамя темата
Имам 1 предложение , така и така сме много все "видни" спамери
Защо аджеба не се съберем , но на живо да се запознаем ( който с който може койт с койт не се знае) да си поговорим ( така и така тука само пишем и кел файда от тва ) .
Демократичният човек има 1 висше благо - да говори , нека го използваме , наистина съжелявам че оспамвам темата , но призовавам който има някаква възможност през свободните дни да каже ня'къв час да земем да се събереме ...
Просто предлагам
Имам 1 предложение , така и така сме много все "видни" спамери
Защо аджеба не се съберем , но на живо да се запознаем ( който с който може койт с койт не се знае) да си поговорим ( така и така тука само пишем и кел файда от тва ) .
Демократичният човек има 1 висше благо - да говори , нека го използваме , наистина съжелявам че оспамвам темата , но призовавам който има някаква възможност през свободните дни да каже ня'къв час да земем да се събереме ...
Просто предлагам
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
че когат е ставало приказка на живо за играта, да не би нещо по-различно да сме си казвали ? освен, че по-псуваме наволя, а ти не си допиваш водката и треа хабим матрял после в мивката :Ddim4o написа:Цитат(dim4o @ Feb 14 2008, 12:23 AM) Защо аджеба не се съберем , но на живо да се запознаем ( който с който може койт с койт не се знае) да си поговорим ( така и така тука само пишем и кел файда от тва ) .
Просто предлагам![]()
P.S.: за протокола - онуй шише и без т'ва свърши, сега обаче има 2 нови, едното неотваряно, и половинка Джони (sun). търси се другата половинка. идеи?
Последна промяна от LoaD на ср фев 13, 2008 11:33 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
OBERON
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 25, 2005 10:56 pm
- Контакти:
МММ . ТАКОВАТА НЯКОЙ НЯМА ЛИ ГОЛЯМА ВИЛА ИЗВЪН СОФИЯ ДА НИ ПОКАНИ ТАМ ЗА НЯКОЛКО ДЕНА ...
ще е по приятно и опознавателно ...
мога да донеса резервното джакузи ...
мога да донеса резервното джакузи ...
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Ми аз си събирамДимчо написа:Защо аджеба не се съберем
събирам рециклажи, събирам съседите и за шпионаж събирам, на Виктор половината Джони събрах, а ако има как и другата половина ще събера ... събирам марки, монети, бездомни клъбърки и пари събирам ... кой квото даде. А ти Димчо, кво предлагаш за събирането?
Редакция: да, да, ако някой има голяма вила и багажа ще си събера, и гумени патета ще донеса
Редакция2: и на супорта ще пиша специална покана
Последна промяна от macumba на чет фев 14, 2008 12:14 am, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти:
Чакайте да ви събера малко! macumba заключвам темата защото има същата, казва се "Сбогом, моя любов" - ходете там се жалвайте, то пак аз я модерирам... без псуване и нецензурни изказвания, моля! Тази тема освен в частта и за събиране и запознаване е 99% спам, така че ходете в другата и си пишете там.
debel out.
1234