Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
екстра сега се появи и стария бъг със минусовите точки и какво правим ?!?! е как какво докладваме на супорта ех ех добрече неиграя сериозно, че иначе нервите ми пак нямаше да издържат...
Дано го сложат в Зала на Славата И сега какво, никой не може да го пипне? А той кого може да стакува, само играчи на по 10 точки???
ППППППППППП-ослепис, както казват заекващите:
ми, то аз затова откакто я има играта не играя сериозно
Като стройш замъци в пясъка на плажа е нормално да се срутват от нищото
Последна промяна от Kamen_G на ср фев 13, 2008 9:41 pm, променено общо 1 път.
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Е такова нещо не бях виждала досега. И не е е имало 100 теми заради такива играчи. НИКОГА - честна скаутска.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
Определено има проблем с хора, които не знаят кога да спрат
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]