Малко помощ..

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
FeaRSomE
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 6:08 am
Контакти:

Мнение от FeaRSomE »

Таа, от известно време имам 1 проблем- когато пусна компа му отнема ~ 25 минути за да ''загрее'', тоест, седи това време на Welcome екрана. При изключване му отнема ~ 40 минути и седи на '' записване на вашите настройки '' и спира. Понякога спира веднага.. Преинсталирах си Windows-а и се оправи, но след 2 дена вече беше на същата хава.. Моля, ако някой има някаква идея за какво става дума, да изкаже мнение, че ми писна.
п.п. проблемът не е хардуерен!!
п.п.2 моля, без спам и мнение от рода '' хвърли го през прозореца и ще се оправи'' и '' купи си нов комп '' ..
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Ми на 2 дни си преинталирай Уйндоуса :P А на XP или Vista си ?
So we crawl.
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Фиър, създай си нов акаунт в Windows-a. 99% регистрито ти с е помешало здраво и неможе да прочете бързо настройките и другите глюпости.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Какво имаш качено кажи да преценим дали може то да "омазва" нещата ?
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

Сложи си линукс :c022:

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Milanoff написа:QUOTE(Milanoff @ Feb 13 2008, 05:10 PM) Сложи си линукс :c022:
Малко хора могат да работят под линукс.Аз съм от тях.Само знам че има настройки,който трябва да се знаят на изуст,а научаването им отнема време :c022:
Потребителски аватар
FeaRSomE
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 6:08 am
Контакти:

Мнение от FeaRSomE »

Windows XP Professional ми е ОС. Лорде, малко сложно, доста работи има качени. В смисъл, не мисля, че е вирус, защото всеки ден проверявам с антивирусната..
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

FeaRSomE написа:QUOTE(FeaRSomE @ Feb 13 2008, 08:13 PM) Windows XP Professional ми е ОС. Лорде, малко сложно, доста работи има качени. В смисъл, не мисля, че е вирус, защото всеки ден проверявам с антивирусната..
това не ти гарантира, че нямаш вирус :) особенно ако някъде по трасето си преинсталвал антивир-а :) и сякакви такива дивотии.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Свали си програма за чистене и подреждане на регистрите или пробвай с друг Windows, т.е. инст.диск може да не е читав нещо...
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Feb 13 2008, 06:45 PM) Малко хора могат да работят под линукс.Аз съм от тях.Само знам че има настройки,който трябва да се знаят на изуст,а научаването им отнема време :c022:
Не говори глупости ако обичаш ... малко хора ли ? Малко ламери искаш да кажеш ... Дистрибуции има като уинбозата поне от 2 години ...
FeaRSomE написа:Цитат(FeaRSomE @ Feb 13 2008, 08:13 PM) Windows XP Professional ми е ОС. Лорде, малко сложно, доста работи има качени. В смисъл, не мисля, че е вирус, защото всеки ден проверявам с антивирусната..
Снимай си процесите и пости и ми кажи какви програми има в стартъпа.
Отговори

Върни се в “Off Topic”