"Каосе, имам проблем с акаунта" или нещо такова

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Момчета и момичета, след като се отказах от администрането на играта, поради незивестни за мен причини, все още имам администраторски пост във форума. Явно съм един вид гъзар. Но не това е повода да се възползвам от гъзарията си.

Явно трябва да го напиша с голееееми червени букви, че да стоплите най-после да ме оставите на мира. Отнася се за всички. За да не се налага да пиша на всеки един персонално, ето ви няколко готови отговора за 99% от драмите ви с играта. Преди да започнете да ме занимавате с личната си драма и драмата на акаунта ви, моля, влезте тук и си потърсете отговора на вашия въпрос. Ако не го намерите, тогава можете да се свържете с мен и ще измислим нещо.

ПИШИ НА ОБРАТНА ВРЪЗКА - http://support.bulfleet.com , ВЕЧЕ НЕ СЪМ АДМИН И НЕ МОГА ДА ТИ ПОМОГНА

НЕ МЕ ВЪЛНУВА, ЧЕ ИМАШ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ С АКАУНТА СИ. ПИШИ НА ОБРАТНА ВРЪЗКА.

НЕ, НЕ ЗНАМ ЗАЩО СИ НАКАЗАН. НЕ ЗНАМ И ЗА КОЛКО ДНИ. И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. ПИШИ НА ОБРАТНА ВРЪЗКА.

НЕ, НЯМА ДА ГОВОРЯ С ХЕРА ЗА ТВОЯ ПРОБЛЕМ. ПИШИ НА ОБРАТНА ВРЪЗКА.

ДРЕМЕ МИ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ЛОГНЕШ ИЛИ ЧЕ ИМАШ ПРОБЛЕМИ С НЕТА. НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ. ПИШИ НА ОБРАТНА ВРЪЗКА.

МАМА ТИ ПРОСТА, НЕ Е НУЖНО ДА МИ ЗВЪНИШ В 3 НОЩЕС И ДА МИ КАЖЕШ, ЧЕ НЯМА СЪРВЪР. СПЯ. ПИШИ НА ОБРАТНА ВРЪЗКА.

Мога и още неща в този дух да ви изредя, но се надявам, че това ви стига засега. Ако имате проблем във форума - да, ще ви помогна. Но за играта - търсете съответния админ на вселена или си излейте мъката на http://support.bulfleet.com

Funky, eh?
Последна промяна от MartinNosovich на вт фев 12, 2008 9:43 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

BacardiBreezer написа:Цитат(BacardiBreezer @ Feb 12 2008, 09:00 PM) 24 цирки ти излезът на гъзъ бе :X
Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. Заключвам, защото автора помоли нещо, но няма кой да чуе... то не че не ви е подпукал както подобава... Мартин има права - ако иска да си я отключва! За сега това е положението!

:padlock: debel out.
1234
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

Видях, минах, почистих.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
Отговори

Върни се в “Off Topic”