За темата "Каосе, имам проблем с акаунта"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Човекът помоли да не се спами темата му. Ако някой иска да пише нещо - тук е мястото.
Че свободните места в библиотеката свършиха ;)
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Потребителски аватар
zom_bi
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 04, 2007 6:41 pm
Контакти:

Мнение от zom_bi »

Наистина има много тъпи хора.Пет пъти им се казва да не се спами, ама не.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

Karbankal написа:Демоне - не знам кой е тъп . но май нещо не сгряваш . всеки има права . а в офтопик всеки може да пише без да бъде наказван - стига да спазва етичните норми . но не стана . Ако найстина мислиш това което пишеш то не се учудвам че държавата ни е на такъв хал . защото има такива идиоти като теб . които ближат задници
:a013:
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

DeMoNa написа:Цитат(DeMoNa @ Feb 12 2008, 09:05 PM) Наистина има много тъпи хора.Пет пъти им се казва да не се спами, ама не.
Миличък, предполагам си виждал теми, в които Модерите не желаят да се пише .... или, а, да, беее, верно - тъпа съм :lol: :a013:

п.п. Како, знаеш ли колко е хубаво в Библеотеката? Какви само книги може да намериш ... бедна им е фантазията на младите ... тцтцтцтц :p140:
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MeriAn »

gonzosmile написа:Цитат(gonzosmile @ Feb 12 2008, 10:18 PM) п.п. Како, знаеш ли колко е хубаво в Библеотеката? Какви само книги може да намериш ... бедна им е фантазията на младите ... тцтцтцтц :p140:
МНого бързо се върна ;) Очаквах и малко да се поупражняваш върху прочетеното :lol:
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

нИ сЪ мЪ наказали още :c022:
ама имам опит вече ;)
знам какво е приятно :a013:

п.п. како, влез си у Скайпо да полафим, бре :dizzy:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

gonzosmile написа:Цитат(gonzosmile @ Feb 12 2008, 09:18 PM) п.п. Како, знаеш ли колко е хубаво в Библеотеката? Какви само книги може да намериш ... бедна им е фантазията на младите ... тцтцтцтц :p140:
Я ми разкажи на ушенце за тия книжки...и дали са с картинки? :c022:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MeriAn »

gonzosmile написа:Цитат(gonzosmile @ Feb 12 2008, 10:24 PM) нИ сЪ мЪ наказали още :c022:
ама имам опит вече ;)
знам какво е приятно :a013:

п.п. како, влез си у Скайпо да полафим, бре :dizzy:
Там съм, турни си очила :dizzy:
Последна промяна от MeriAn на вт фев 12, 2008 8:28 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Ам...
аз като ТЪП
да попитам все пак :
Някой въобще пука ли му кой не бил на кеф,на кой не му вързало снощи,не стигнал бил алкохола до него,марата била кофти и въпроси от такова естество ...
К'во се връзвате на някаква си игрица и нейното форумче ?!?
много ми е ХИКС
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ БЕ !!!
Гледкайте си животченцето и не се ядосвайте за глупости като това ми ти форумче ...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Винаги съм се смятал за природно надарен и никога не съм ходил в библиотеката, все си мислех, че там било за "читанките", а то ква излезе. Отварям си още една бира и искам сейр ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Off Topic”