Само да ви кажа

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 12 2008, 03:23 PM) Дълго за обяснение баце,но едно от нещата е доброто мезе покраи мен с подходящия алкохол и компания хъхъ естетествено у форумния спам.

Свинска сланина,направена с личен домашен стил,накълцан чесънец барабар с червен пипер които се ръси върхо сланината,след това се оставя да попрестои малко в хладилника.
минават се 2 или 3 дена и сланинката е идеална за почерпка кеф ти с бира кеф ти с вино кеф ти с ракийка и форумен спам,по добро мезе от това няма,ако някои иска да оспори домашния ми специалитет мезето на Батко ви varkulak хъхъх то доста ще спориме

Единствената друга придобивка(мезенце) която има у хладилнико и много Уважавана от мене е бабето,но то по става за винцок,а бат ви върки не обича много винцок,тои предпочита твърд алкохол,е сега вече нема да ви дам 100 нанки а си мислех че баце ви Краси,CORWIN ще спечели,но ме разочарова дълбоко че не усети на де бие темата. ...............Алкохол........хъхъхъ :a055: :c022: :a013:
Това само като чета и ма избива на смях, на вас спамерите не ви трябва тема стига да има тема отворена със заглавие КОПЧЕ и започвате. Та въркито, е прав домашното е винаги е най хубаво, стига да си го направиш на твои тертип, и добра компания също. Не да е някоя цяла вечер да си говорим за бф :a055:

petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

С мезе и компания темата за булф замира,вече се пораждат други възгледи женици,биустове или гърди ги наречи,мезета алкохол и неко маитап покраи тех,а булфа е колкото за сформирането на компанийката хъхъх

CORWIN дека си бре :dizzy: не съм виждал една тема за пиене в която CORWIN да не участва,мисла и таа нема да пропущи :a013:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

в Русе.....
на бисерна :a055:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Feb 12 2008, 04:38 PM) в Русе.....
на бисерна :a055:
Предпочитано мезе от вас кажете ако обичате господине :a014: :p330:
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
Luna Moonfang
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 12, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от Luna Moonfang »

За мезе... нещо което е расло на кокал за предпочитане :c022:
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

Luna Moonfang написа:Цитат(Luna Moonfang @ Feb 12 2008, 04:58 PM) За мезе... нещо което е расло на кокал за предпочитане :c022:
Да, сервитьорката... примерно... :) debel out.
1234
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

генерал debel написа:QUOTE(генерал debel @ Feb 12 2008, 05:10 PM) Да, сервитьорката... примерно... :) debel out.

хъхъх имам една позната стриптизиорка,португалка,по неко път си я чегара когато ми скимне,та къв стрип ми е сервирала направо шапката да ти падне,дори я имам на един от многото ми телефони как му бае :p040: и тва си е мезе хъхъ :a013: :c022:
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

За булфа не знам, ама у форума ме държи само сеира...
Така е в живота - едни идват, други си отиват, ама спама ви е все на ниво ;)

Ниско, но все пак ниво. Оценявам го. Положително...
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

ender написа:QUOTE(ender @ Feb 13 2008, 01:02 AM) За булфа не знам, ама у форума ме държи само сеира...
Така е в живота - едни идват, други си отиват, ама спама ви е все на ниво ;)
Ниско, но все пак ниво. Оценявам го. Положително...
А к'ви време беха... Мани-мани, то как да не е ниско - ниско ше е, я!
С тия наказания до 2035-та как да не се уплашиш, те и птиците като има
опасност ниско летят.

Глей ся, @върки, принципозно въпроса с пиячването, говоря за летния сизон на 2004-06 седи (стой, стърчи) по тоз' начин:
~07:00 - почваме с една бирицъ, за предпочитане с нещо от нощттттттттттттта (заекването е от махмурлииииииука)
точно в 10:00 - спираш бирата, къпеш се, миеш се, переш се, киснеш малко на простора за проветрение на костите
около 11:00 вече си на плияжа и поркаш бирицъ (около 5-та за деня).
Понапечен кат' ОБЕРНОСКИ ГЪСССС на джакузер, отиваш до близката ШАТРЪ, набиваш 3-4 сандвичлета тип ала-бала-кой-изяде-кашкавала от принцесата с кашкавал... нема значение, тъ пиеш още 2-3... как позна, БИРИЦИ :)
Вече може да ходиш и до отходното, сиреч да прочистиш канала.
Вече към 17:00 чъсат компанията съ стяга към съседнио градоц към баро (де е баро, там е и пазаро), биете 2-3 дълги на крак, следва местната кръчма - бииира и шкембе - часът е ясен като погледа ми, около 11:00 - 03:00, но на кой му пука колко точно :)
Решавате да се прибирате, но бъркате пътя и вместо в гръдат се прибирате... в съседния, който е на около 120 км :( е, нищо, ше се порка на чужд тириен :) :girl_witch:
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

Аре на Оискито - втора серия, само че този път сме на ретро... ми то с чичо Мозък нали сме 980 години... та неква музика от нашто време си слушаме... I was made for lovin' you, baby... debel out.

P.S. Тоя път сме си взели Лимонката с нас a.k.a. Жорко Чекийката. :)
Последна промяна от ??????? debel на ср фев 13, 2008 9:25 pm, променено общо 1 път.
1234
Отговори

Върни се в “Off Topic”