Малко въпросче

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Имам един съвсем маааалък въпрос ... Става дума за една стара игра. Ние преди й викахме "Шерифи" и затова не мога да й кажа името ... Става дума за една игра и героите са някакви от уестърн тип ... Ако някой може да ми каже от къде да я изтегля, много ще се радвам :) Ще им каса бира от мен :)
Да бъда малко по-ясен. Играта е от типа на Куеик, но е в уестърн стил :)
Последна промяна от VaN__ на нед фев 10, 2008 6:25 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
denislin
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 22, 2006 9:17 am
Контакти:

Мнение от denislin »

Случайно играта да е мод за Халф-Лайф? Оръжията бяха нож, томахавка май също имаше, мечи капани, револвер, едноцевка и двуцевка, картечница от онея с въртящите се дула, лък, топ... Ако е тя мога да ти помогна :)

- ето ти и скрийн на това, за което си мисля че говориш.

едит - има и скорпиони :)
Последна промяна от denislin на нед фев 10, 2008 5:36 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мдааам .. така като описваш оръжията .. Ама доколкото си спомням, мисля, че не беше Халф ... Тъй де, играех я в 5ти клас, а от тогава много време мина :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
denislin
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 22, 2006 9:17 am
Контакти:

Мнение от denislin »

Точно Халф си е, вчера два часа обикалях да търся мода по сайтове и сайтчета докато го подкарам. :) Мм ще ти метна детайлите на лично, че май имаше някакви правила в тоя форум. :)
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Имаше на времето една игра на Lucasarts казваше се Outlaws. Беше римейк на тяхния Starwars Dark Forses - т.е. същия енджин, но го бяха направили с каубойска история. Ето ти линк към описанито на играта в геймспот:
http://www.gamespot.com/pc/action/outlaws/index.html
Ако е тази игра - трябва да я имам някъде, въпреки че поне 10-на години не съм я търсил, ще погледна да ти я дам.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ицо, 6 точки. Точно тя е :) Ей ... какви спомени имам от тази игра :)
[color=red]

??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

Браво, Ицо! Обичам щастливите развръзки! С притаен дъх следях развитието на тази тема и тръпнех в очакване на линка! Браво, колега и честито на печелившият потребител!
:padlock: debel out.
1234
Отговори

Върни се в “Off Topic”