[ Комуната ] iliya vs. [ bogovete ] Pixoo

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
iliya
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 6:36 am
Контакти:

Мнение от iliya »

Pixoo написа:Цитат(Pixoo @ Feb 9 2008, 09:36 PM) ХАХахахахахх ! Дойде и моят коментар ,,, илия ли си къв си не те знам , можеше в темата да сложил последно онлайн :Р преди 4 дена ... не играя даже незнам защо кирето ми е дал лидерството оставих си аццто закасиране и ето , че стана , но чак на 3тият ден ... Нямам време за игра . Хубавабитка успех за напред :a013: :a013: :a013: :c022: :c022: :c022:
Благодаря за коментара Пиксоо.

Датата от битката е "Дата: 09-02-2008, 4:20 а ти не беше влизал от Дата: 08-02-2008, 16:12 часа
Последна промяна от iliya на съб фев 09, 2008 8:49 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=41639][/url]

FanBG : Абе направо си си единствен...

Трудно е но не е невъзможно!!! -> [url=http://hard2.hit.bg/cool.html]http://hard2.hit.bg/cool.html[/url]
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

iliya написа:Цитат(iliya @ Feb 9 2008, 09:46 PM) Благодаря за коментара Пиксоо.

Датата от битката е "Дата: 09-02-2008, 4:20 а ти не беше влизал от Дата: 08-02-2008, 16:12 часа

Можеш да попиташ всеки един от познатите ми каде съм бил периода 05.02.2008 - 09.02.2008 ;] Честно да ти кажа не ми и дреме какво мисли :Р първо че е начална фаза , 2ро аз съм си го избрал това и 3то пак ти казвам поздравления ! :a055:
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Леле Pixoo, освен че наливаш приятелчетата си пирати ;) , а и на всичкото отгоре те и сийтват...
Буааау, колко си честен! :lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 10 2008, 03:19 PM) Леле Pixoo, освен че наливаш приятелчетата си пирати ;) , а и на всичкото отгоре те и сийтват...
Буааау, колко си честен! :lol:

Мистерия , кой съм наливал ? ;) значи аццто ми беше подарено , на личен познат , поради неспособноста ми да игря в момента , нито съм аз човекът , който е виновен , за това че не е сменен ника , а само емайла ,нито нщо ... За битката не ми пука казах на Илия браво и това е ... МИсля че е приключен спора ... А за тези , който си мислят нещо (като на пример че бягам от отговорност ) мога да им кажа само че , съм се доказвал вече и то не 1 път и честно казано не е от значение някаква мизерна битка в 1вата седмица от рунда ... това от мен успех и моля :padlock:
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Пиксо, не те ли е срам, беее, хахаха, ставаш смешен наистина, току що си призна Ситинг...миналия рунд си призна наливане, заради което ме накара и аз да не вдигна една битка, но само за да подразня онова човекоподобно нещо, после изобщо спрях да играя, защото имах усещането, че съм постъпил нечестно. Вие сте една група от 6-7 човека, дето не заслужавате да имате интернет, камо ли да участвате в масови онлайн ИГРИ! За една игра бихте продали и майките си и то , за да спечелите нечестно!
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”