П.П RANGER стига си се правил на интересен с тия бойни точки остави си флотичката и да видим дали ще ги докажеш.Стига си спамил излишно с цел да се заяждаш!!!
И още нещо,всеки ще ти каже,че сме по добри от вашия съюз
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Мда пролича си този рундdeath_row написа:Цитат(death_row @ Feb 12 2008, 01:43 PM) И още нещо,всеки ще ти каже,че сме по добри от вашия съюз![]()
хаха аз и да я оставя при първия опит за атака ще получа СМС така че не ме е страх и кво като имаш 50 бойни повече от мене голяма работа до 2-3 дни няма да я имаш тази твоя преднина спокойно и не се заяждам просто вие ме провокиратеdeath_row написа:QUOTE(death_row @ Feb 12 2008, 01:43 PM) П.П RANGER стига си се правил на интересен с тия бойни точки остави си флотичката и да видим дали ще ги докажеш.Стига си спамил излишно с цел да се заяждаш!!!
И още нещо,всеки ще ти каже,че сме по добри от вашия съюз![]()
Бухаха виш какъв си смешник,страх те е от уговорена битка при положение,че си повече точки от мене това,а играя 1 ден и 1 седмица съм в мод и пак нямаш повече флота.Е това са алданците.Защо не занулихте Фиеста сами?Слаби пишлямета сте!ГОЛЯМ съюз сте.Айде де няма ли някой да от вас (смешковци) да ми приеме предложението за битка.Да ви видят какви сте играчи на големи точки с мижавите ви флоти.-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Feb 12 2008, 04:27 PM) хаха аз и да я оставя при първия опит за атака ще получа СМС така че не ме е страх и кво като имаш 50 бойни повече от мене голяма работа до 2-3 дни няма да я имаш тази твоя преднина спокойно и не се заяждам просто вие ме провокирате
що се отнася до съюзите тва че сте по дъртия съюз незначи че сте и по добрия този рунд се роди нещо много по могъщо от червената армия и това нещо се нарича АЛДАН!!!
Стига спами бе загубеняк.Аз на теб ти предлагам битка не на друг.Виш една-две теми по надолу да видиш кой не си използва флотата.Млъкни,че си смешен!-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Feb 12 2008, 06:30 PM) аз знам кой ще приеме но ти ще подвиеш опашка а специално за битката можеше и сам да се справя но все пак не го бях намерил аз и небеше редно аз да го ударя пръв иначе 1500 кръста си ги изяждам а ти какво толкова се фукаш и без друго тая твойта флота си стои само за украса и се фукаш с нея виште колко ми е голяма дрън дрън звучиш като някои пубер а ние сме били пишлемета я се виш
1. заслужаваш някакво наказание за тези твои мили думи към менdeath_row написа:QUOTE(death_row @ Feb 12 2008, 06:39 PM) Стига спами бе загубеняк.Аз на теб ти предлагам битка не на друг.Виш една-две теми по надолу да видиш кой не си използва флотата.Млъкни,че си смешен!
Пак с бойните точки бухахаха,а бе на теб това ти е станало фиксидея,още един път ако го кажеш няма да станеш банален-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Feb 12 2008, 06:47 PM) 1. заслужаваш някакво наказание за тези твои мили думи към мен
2. я виж кой има повече бойни че да ми говориш по този начин аз съм бил отворко айде посинявай си както винаги и ме остави на мира
Аз така като гледам от ваще топ 5 е син до безобразие па нзdeath_row написа:Цитат(death_row @ Feb 12 2008, 07:06 PM) Пак с бойните точки бухахаха,а бе на теб това ти е станало фиксидея,още един път ако го кажеш няма да станеш баналени сега спирам мода и хоп гледам съюза ви син.Можеш да замълчиш завинаги хаха.