[CCCP]Bone_fletcher vs slabi %

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
bone_fletcher
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 18, 2007 12:22 pm
Контакти:

Мнение от bone_fletcher »

Здравейте форумни юнаци, предлагам на вашето внимание една битчица от вчера, която обаче се превърна в клане поради слабите %-ти на защитника...Предистория няма, просто защитника ми влезе в обхвата, задържа се прекалено много време офф-лайн, шпионирах, видях мнгогобройна флота (499 кръстосвача 7-мо ниво за играч на 20 и няколко К точки си е супер постижение) и нападнах през галактика :girl_witch: И не след дълго битката стана факт http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3209084a :dizzy:
Рециклажа беше събран с любезното съдействие на STORM:

2008-23-01 16:57:26

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

2601620 метал
78380 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
2523240 кристали
1300810 газ.

2008-23-01 17:08:15

Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:

0 метал
2523240 кристали
1300810 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Ами това е, на защитника желая бързо възстановяване, ако не се е отказал вече (защото беше подозрително дълго офф-лайн), надявам се че не е имал някакви лични проблеми или пък с проблеми с нет-а.
Потребителски аватар
bone_fletcher
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 18, 2007 12:22 pm
Контакти:

Мнение от bone_fletcher »

Ще помоля някой от вещите в това да направи бекъп на битката, благодаря :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Бекъп

Браво,красива битка,макар че малко си пресилил нещата с %тите му.Няма голямаразлика м/у твойте и неговите поне в атака,в защитата има голяма,но не това е повлияло на битката.Евала мелета да стават!
Последна промяна от rumpolino на чет яну 24, 2008 1:23 pm, променено общо 1 път.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jan 24 2008, 02:22 PM) Няма голямаразлика м/у твойте и неговите поне в атака,в защитата има голяма,но не това е повлияло на битката.Евала мелета да стават!
Доста доходна битка , честито да ти е . Нетрябва да ти е гузно ,че хората незнаят какво е % и закакво се дига :)

Румпи , структурата зависи от % на защита а не от % на атака ... глупецо
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Toso_is_back
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от Toso_is_back »

:bravo: сабуди се от зимния си сън и :girl_witch:
Доходна битка но за кога, той рунда свърши, поне вече не останаха белониги птички
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Бой доде мръда. Ако не беше тоя, вече да се беше простил със 200 бойни :)
Казвам го и тук - браво за битката. Спря мода и удари. И внимавай със студенокръвното, че е голяма каса. Вземе те бутне ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

браво на СССР :)
хубава битка е станала, абе крастове мръстове , ама бойните са номер 1. :)
Защитника и той е извадил добра флота, ама срещу бойни не се скача! :a013:
Babameca2001
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Babameca2001 »

Е много добра битка евала...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”