Расите
WhiteSnake просто обърка думата "миньор" с думата "защитник"... т.е. каза първото, а така като гледам за защитници говори... и за това нищо не му се разбра като хората...
Не е задължително кат си миньор да си защитник. Защитник, дето да харчи и вдига излишни точки и за мини, тряя да е голям акъл ...
Последна промяна от LoaD на ср фев 06, 2008 4:07 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
WhiteSnake трупа мнения, защото ще му трябват за отбора на БФ... Жалкото е, че не може да измисли нищо смислено, та пише глупости от класа... Не става само с писане, трябва и акъл...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Не бяха ли тертеТи ?rallyrally написа:Цитат(rallyrally @ Feb 6 2008, 12:45 PM) Така преди малко се бях загледах в класацията къде се намирами поразгледах разпределението на расите и оп 5 тертера във топ 50
какво става къде са миньорите ? не се копае толкова усилено вече или просто няма сериоозен играч които да играе тертер , та да чуя и ваще мнения... и коя раса мислите че ще надделее след 1 месец и коя към края на рунда...
[url=http://nemexia.bg][/url]
Бяха тертеРи. После стигнаха до решението, че официално ще е тертети (навсякъде из играта и форума бе написано различно... :>) и оттам. И аз оттогава все бъркам, че е с Р :D Ето, виждаш ли - админите са виновни за всичко... аз ко прика'ам... 
Последна промяна от LoaD на ср фев 06, 2008 8:39 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Feb 6 2008, 09:39 PM) Бяха тертеРи. После стигнаха до решението, че официално ще е тертети (навсякъде из играта и форума бе написано различно... :>) и оттам. И аз оттогава все бъркам, че е с Р :D Ето, виждаш ли - админите са виновни за всичко... аз ко прика'ам...![]()
Ако монтират АК -47 на бойните кораби...
[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]
[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]
[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
- Контакти:
Искате ли да ви издам една тайна?!?
Няма значение с коя раса си, важното е поне през 3 часа да си в играта и да имаш система, да си пазиш флота
и да касираш колкото се може повече дебили около теб
Тогава, с каквато и раса да си, няма как да не си в челните места на класацията
Няма значение с коя раса си, важното е поне през 3 часа да си в играта и да имаш система, да си пазиш флота
и да касираш колкото се може повече дебили около теб
Тогава, с каквато и раса да си, няма как да не си в челните места на класацията
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]