До къде изпадна народа ...
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Подател [email protected]
До:[email protected]
Относно:Dnewen otchet - 03.02.2008
Дата: Понеделник, 2008, Февруари 4 11:36:23 EET
Zdravei ivo andreev,
ti poluchavash tozi mail zashtoto si registriran v my32.net
============================================================
Bihme iskali da ti blagodarim za razbiraneto i za klikaneto po reklamite ot google.
Vseki den shte poluchavash email ot nas sas podroben otchet za tova kakvi sredstva
sme sabrali do momenta. Kakto znaesh moje bi, ekipa na my32.net reshi generalno da
podmeni sistemata si za hosting sas tazi na cPanel/WHM. Za celta sa ni neobhodimi
okolo 1000$ na godina za licenz.
Eto do momenta zaedno s Vasha pomosht kakvo sme sabrali:
============================
31.01 - 12,56$
01.02 - 23,67$
02.02 - 19,94$
03.02 - 14,08$
priblizitelno ni ostava da sabereme: 929,75$
========
Blagodarim Vi che ni podkrepqte! Ubedeni sme, che zaedno mojem da izgradim bezplaten
hosting BEZ KONKURENCIQ!
p.s. Instrukcii za klikane po reklamite:
Za da moje Vashata pomosht da e efektivna, ne trqbva da klikate poveche ot 7-10 pati
sutrin i 7-10 pati vecher. Clickaneto e jelatenolno da ne e edno sled drugo, toest
klikate na edna reklama sled tova se vrashtate i pak klikate na druga. Izchakaite
pone 2-3 min. kliknete nqkade drugade i chak togava kliknete na sledvashtata reklama
i taka ot 7 fo 10 pati.
Blagodarim Vi, che ni pomagate v tova nachinanie!
Хаха ти болни ли са ?
До:[email protected]
Относно:Dnewen otchet - 03.02.2008
Дата: Понеделник, 2008, Февруари 4 11:36:23 EET
Zdravei ivo andreev,
ti poluchavash tozi mail zashtoto si registriran v my32.net
Bihme iskali da ti blagodarim za razbiraneto i za klikaneto po reklamite ot google.
Vseki den shte poluchavash email ot nas sas podroben otchet za tova kakvi sredstva
sme sabrali do momenta. Kakto znaesh moje bi, ekipa na my32.net reshi generalno da
podmeni sistemata si za hosting sas tazi na cPanel/WHM. Za celta sa ni neobhodimi
okolo 1000$ na godina za licenz.
Eto do momenta zaedno s Vasha pomosht kakvo sme sabrali:
31.01 - 12,56$
01.02 - 23,67$
02.02 - 19,94$
03.02 - 14,08$
priblizitelno ni ostava da sabereme: 929,75$
========
Blagodarim Vi che ni podkrepqte! Ubedeni sme, che zaedno mojem da izgradim bezplaten
hosting BEZ KONKURENCIQ!
p.s. Instrukcii za klikane po reklamite:
Za da moje Vashata pomosht da e efektivna, ne trqbva da klikate poveche ot 7-10 pati
sutrin i 7-10 pati vecher. Clickaneto e jelatenolno da ne e edno sled drugo, toest
klikate na edna reklama sled tova se vrashtate i pak klikate na druga. Izchakaite
pone 2-3 min. kliknete nqkade drugade i chak togava kliknete na sledvashtata reklama
i taka ot 7 fo 10 pati.
Blagodarim Vi, che ni pomagate v tova nachinanie!
Хаха ти болни ли са ?
Болния си ти,що не го пратиха на друг а точно на тебе,аз ти казвам по точно пиша,тъпия човек го надушват от далеч,мирише на прогоряла мозъчна клетка 
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Контакти:
хахахахахаххахахаха Zdravei ivo andreev,ti poluchavash tozi mail zashtoto si registriran v my32.netvarkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 7 2008, 01:11 PM) Болния си ти,що не го пратиха на друг а точно на тебе,аз ти казвам по точно пиша,тъпия човек го надушват от далеч,мирише на прогоряла мозъчна клетка![]()
Чакай да ти го увелича, че освен ИДИОТ си и СЛЕПЕЦ !
-
Serial_H
- Майор (Major)
- Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
- Контакти:
Бу-хаха - аз като ти казвах, че не стават,, ти не ми вЕрваше
Вярно, че има някакъв уж безплатен хостинг, ама на тая цена, да те спамват, и да им търпиш рекламите, и да ти модифицират кода ... епа, сам си си виновен
Вярно, че има някакъв уж безплатен хостинг, ама на тая цена, да те спамват, и да им търпиш рекламите, и да ти модифицират кода ... епа, сам си си виновен
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Контакти:
Ся нова опция има бря като в булфа... есемесче за 1.20 и няя реклами хахаха. Скапани копирачи Ръвъра пръв го измисли това !Serial_H написа:Цитат(Serial_H @ Feb 7 2008, 01:23 PM) Бу-хаха - аз като ти казвах, че не стават,, ти не ми вЕрваше![]()
Вярно, че има някакъв уж безплатен хостинг, ама на тая цена, да те спамват, и да им търпиш рекламите, и да ти модифицират кода ... епа, сам си си виновен![]()
Последна промяна от LorD DemoniC на чет фев 07, 2008 12:26 pm, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Лорде, би ли ми обяснил на мене като на ИДИОТ, че не разбирам.LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Feb 7 2008, 01:22 PM) хахахахахаххахахаха Zdravei ivo andreev,ti poluchavash tozi mail zashtoto si registriran v my32.net
Чакай да ти го увелича, че освен ИДИОТ си и СЛЕПЕЦ !
Освен това, извинявай, ама според мен трябва леко да си кривнал за да седнеш да си плащаш и да цъкаш, като луд на някакви банерчета... аз това не разбирам...
Последна промяна от misterya на чет фев 07, 2008 12:31 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
Mega
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
- Контакти:
A те това го пращат на всички с регистрация при тях. Вижте днес какво съм получил:
EDIT: Вече не пише името на сайта.Zdravej ******,
Imash vuzmojnost da mahnesh reklamite ot sajta si, da uvelichish dvoino (500mb) diskovoto si prostranstvo i da imash neogranichen trafik. Za da razberesh kak da stane tova, vlez v svoqt akaunt vav saita my32.net i tam shte vidish zeleno kare s
instrukcii.
Pozdravi
ekipa na **32.net
Последна промяна от Mega на чет фев 07, 2008 1:15 pm, променено общо 1 път.
бее не че нещо де амаа това не се ли приема като РЕКЛАМА ??? в смисъл един бърз един на постовете няма да ви е злеMega написа:QUOTE(Mega @ Feb 7 2008, 02:00 PM) A те това го пращат на всички с регистрация при тях. Вижте днес какво съм получил:
Иначе ... всичко си търси далаверката
П.П. Мега как се казваш тоя филм от аватара ти
П.П.П. нали знаеш, че няма лоша реклама
Последна промяна от VaCaTa на чет фев 07, 2008 1:19 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]