Демокрация, комунизъм, социализъм

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Feb 3 2008, 06:23 PM) относно прехласването по меритокрацията.... препоръчвам на интересуващите се да погледнат по-задълбочено тази статия part I; part II; part III

аз, лично в последно време съм склонен да уважавам Парламентарната или Конституционна Монархия (от типа на утвърдената във Великобритания), като засега ще задържа по-конкретните си доводи от излагане пред публика....
Ще ти дойде на тебе акъла в главата, ама късно :) Като ти ги говорех тея неща преди година, ти де бля :P

ПП: В САЩ цари отявлен комунизъм. Неща, които са се случвали у нас преди десетилития, в момента са на мода отвъд океана. Например забрана на книги, музика, изземване на фотографии на населени места, свързани в една или друга степен с управлението на САЩ (в случая визирам снимки на градче до една военна база) и т.н. ;)
Демокрацията, уважаеми съфорумци, е химера и най-вече мръсна дума, съпътстваща упадъка на човечеството.
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

Като малък помня, че четох Приключенията на Незнайко и Незнайко в Слънчевия град. Та управлението на тоя град е перфектно.
И нереалистично. Въображаемо. Невъзможно.
А и да ги гледате коя е най-добрата нищо не можете да промените, тъй че няма смисъл според мен да ги обсъждате тея неща...
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

astalavista написа:QUOTE(astalavista @ Feb 4 2008, 12:26 PM) В САЩ цари отявлен комунизъм. Неща, които са се случвали у нас преди десетилития, в момента са на мода отвъд океана. Например забрана на книги, музика, изземване на фотографии на населени места, свързани в една или друга степен с управлението на САЩ (в случая визирам снимки на градче до една военна база) и т.н. ;)
Демокрацията, уважаеми съфорумци, е химера и най-вече мръсна дума, съпътстваща упадъка на човечеството.
:bravo: АПЛАУЗ!!! АПЛАУЗ МОЛЯ! :bravo:
Ст'а'отно баце, ст'а'отно :bravo:
Най-накрая някой зацепи, че демокрацията, всъщност няма общо със свободата. Има, но тя е свобода на упраляващите, свободата да те заклеимят като престъпник, свободата да ти казват кое е редно и кое не. А това само Бог може и ни го е казал, имаме си само 10 закона и само тях трябва да спазваме. Иначе какви християни сме, по дя...диаболите, ако спазваме законите на някой си Буш или Първанов и им се кланяме, след като Бог ни го е забранил?
Някой дали си е давал сметка и колко много нарушаваме 10-те заповеди като ходим в църква? Поне аз не съм вярващ, но спазвам тези морални правила (само 10 са бе хора, не е толкова трудно).
Навлизам в гадна тематика, с риск да ме заклеимят, че пак съм изперкал :)
Та, демокрация няма или поне ако е имало, то тя е била в Спарта :)
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Спарта рлз, брат. Тия още тогава са доказали в математиката (без да са били изявени математици), че 300 > 200 000 :) )) То и ние сме имали битка - малко на много, с цената на всичко - на прохода Шипка, ама тяхното си е легендарно :}
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

1917 г.
Първата Световна Война.
Над 330 000 англичани, французи и сърби
атакуват българските позиции на фронта край Дойран.
На най-тежкия участък се сражава
Девета Пехотна Плевенска дивизия
на генерал Владимир Вазов.
В решителния момент Българите се вдигат в атака на нож...
... и побеждават.

САМО С НОЖОВЕ, БАЦЕ! Клипа на Слави - Йовано, Йованке ( http://www.vbox7.com/play:be4d5f6a ) е уникален, много ме радва.
Дали има филм по тоя повод? Да излязат само с ножове и да победят, това си е уникално!
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Ебати уважението в думата "баце". Победата е историческа, тук не става дума за сила, става дума за ДУХ !
So we crawl.
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

Kamen_G написа:Цитат(Kamen_G @ Feb 5 2008, 12:24 PM) 1917 г.
Първата Световна Война.
Над 330 000 англичани, французи и сърби
атакуват българските позиции на фронта край Дойран.
На най-тежкия участък се сражава
Девета Пехотна Плевенска дивизия
на генерал Владимир Вазов.
В решителния момент Българите се вдигат в атака на нож...
... и побеждават.

САМО С НОЖОВЕ, БАЦЕ! Клипа на Слави - Йовано, Йованке ( http://www.vbox7.com/play:be4d5f6a ) е уникален, много ме радва.
Дали има филм по тоя повод? Да излязат само с ножове и да победят, това си е уникално!

Само да добавя
http://www.ngm.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=384
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
ice claw
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от ice claw »

Комунизъм разбира се!
Ако монтират АК -47 на бойните кораби...

[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]

[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
cursed
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет юли 01, 2005 8:31 pm
Контакти:

Мнение от cursed »

С тея Политически и правни учения, по които имах изпит преди 3 дни, и Общо учение за държавата, по което имам изпит утре, вече ми е призляло от тея въпроси :D Както и да е, ясно е, че съвършено устроена държава няма, както и че за всеки исторически период си има държавно устройство, което да задоволява най-добре нуждите на управляващите.
Единственото по-лошо от войната е загубената война.
[i]Фуер грисса ост драука[/i]
Отговори

Върни се в “Off Topic”