Никой ли?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Оставил си, щото си го е заслужила :)
Последна промяна от astalavista на ср фев 06, 2008 4:37 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Така си е.... и все още си остава голяма мистерия за мен ... даже си спомням аватар й..едни святкащи в тъмното очички :)
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Аз да ти кажа, за всички, с които съм говорил, е мистерия...
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ама дали наистина е Мистерия или ония се лъжат нещо ? :P :)
Keep space clean, it's not yours.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

То гузен негонен бягал :) Нищо не съм споменавал за зануляване и зенитки.Казах само че е имало ламери от 2-ра, които са те дразнили и не са се крили.Говорех за води между другото.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Води беше пътник... и толкова лесен :) Дори не съм му обръщал сериозно внимание....въртележка с 2 колонизатора и беше готов...елементарен ;)
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 6 2008, 05:43 PM) Така си е.... и все още си остава голяма мистерия за мен ... даже си спомням аватар й..едни святкащи в тъмното очички :)

Мистерия да така е, знаете ли колко играчи ще останат така не разкрити. Те ще останат завинаги в скритите планети на вселенити :P
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Feb 6 2008, 06:44 PM) Мистерия да така е, знаете ли колко играчи ще останат така не разкрити. Те ще останат завинаги в скритите планети на вселенити :P
Пешка, мнооо държа батка да ме запознаеш с учителката си по български език и литература и в частност по български :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 6 2008, 07:42 PM) Пешка, мнооо държа батка да ме запознаеш с учителката си по български език и литература и в частност по български :c022:

Незнам, ама изглежда твоята учителка по български език е била по- зле от моята. Не се сърди баце, много по-зле си от мен. Просто не се усещаш и никой не те критикува, защото тука не сме се събрали да се заяждаме, а да се веселим. :p140:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Feb 6 2008, 08:58 PM) Незнам, ама изглежда твоята учителка по български език е била по- зле от моята. Не се сърди баце, много по-зле си от мен. Просто не се усещаш и никой не те критикува, защото тука не сме се събрали да се заяждаме, а да се веселим. :p140:
Пешко,ай ни са товари а?аз може да съм зле,ама ВСЕЛИНИТИ знам да напиша правилно.
Последна промяна от niki_god на ср фев 06, 2008 8:10 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”