Край! Ужас! Скорп, да знаеш, че са те занулили за 6 рунда напред!EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Feb 6 2008, 04:21 PM) Абе скорпи аз се сещам за един ламер от 2-ра, дето ти е изял главата в началото на 3-и рунд,малко преди да се разбере, че ти цъкаш с акаунта Симона.Завърши на 6-о място май
![]()
Никой ли?
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
-
skorpionbg
Имах там...де дазнам..към 200 зенитки. Вместо да си правя меги и да се чудя какво да го правя метала си ковях зенитки. Пича прояви интерес. Викам си, тоя ще ми свърши перфектна услуга
Няколко пъти влизам и излизам за по 10-15 мин. пуска ми атака за около 45-50 мин. май летеше.... на 10-тата мин. неактивност от моя страна и литваше, щом му пишех се връщаше
Веднага си сметнах, че тия зенитки вместо да си ги рециклирам, ще е по-добре ламугата да ми ги рециклира. тъкмо събирах за търговски и щеше да ми е 6 това. Та излизам аз...и влизам след около 20 мин. , пускам си рециклаторите, и пак офф. Логнах се на секундата на атаката...след минута - две минаха и рециклаторите. Успях на 2 курса да си събера и боклука....та ако това е прецакване някакво...... 
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
- Контакти:
Защо ме дразните за ЗнС-то!
Сигурен съм, че УарУоман първа го изкара и после още 3-4
Лично от моите кристали съм давал, за да стане номера. Ако Хера после е извадила.... аааа, да, тя после извади ЗнС след срива на сървъра, когато РР го нямаше
Разбиха сума ти хора и незнайно как събра ресурс за Звездата.
Но все пак, УарУоман беше първата!
Сигурен съм, че УарУоман първа го изкара и после още 3-4
Лично от моите кристали съм давал, за да стане номера. Ако Хера после е извадила.... аааа, да, тя после извади ЗнС след срива на сървъра, когато РР го нямаше
Разбиха сума ти хора и незнайно как събра ресурс за Звездата.
Но все пак, УарУоман беше първата!
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
-
skorpionbg
Ммммм....грешно
Със сигурност Хера беше първата със ЗНС. Това ми беше и първия контакт с нея. Тя обяви, че ще се стреми към това. Същата вечер хванах и първия си по-голям рециклаж...към 1кк газ. Веднага й предложих да й пратя. Тя ми каза тогава, че е пуснала сателитите. Вие много след това се амбицирахте за ЗНС 
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
- Контакти:
Рунда попривършваше, когато УарУоман, мъжа й и още петима решиха, че ще се прави ЗнС, а идеята беше, че ще сме първите, помня го много ясно. Хера е извадила звездата след това, ако се пазят някакви данни за това, то само Хера може да ги покаже, тогава лично ще й направя една тема, в която ще я обявя за най-добрия игра!
Но дотогава за мен това си остава УарУоман!
Но дотогава за мен това си остава УарУоман!
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
-
skorpionbg
-
skorpionbg