Никой ли?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ами Ангеле...май който съм си набелязал винаги е падал под ножа ;)

Тогава беше друга игра...
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 6 2008, 03:48 PM) Лорде, каси си бяха при лъвовете ;) Аз наскоро и на Добрин му обяснявах....едно е да си сам в стаята, пък съвсем друго е да си с Тайсън, Холифилд, Рамбо, Терминатора ...и Джейк ЛаМота .....хехехех
Ко ми говориш ... като сам знаеш, че се научихте що годе кое за какво е чак рунд 3 на първа ... Играя и наблюдавам играта от както я има ... мразя да говоря без факти защото е тъпо ... а тъп не съм ... мога да съм, но не ми е изгодно в случая ;)
Рунд 1 на В1 не знаеше никой кой кораб за ко се ползва (нищо, че имаше процент които играеха оГЕЙма) като ли за някаква съюзна игра ...
Знаеш също, че ИГРАЧА не се мери по точките, а по битките и колко народ го псуват по форума тъй като им е избил всички зъби хъхъхъ
До Рунд 5 на В1 съм играл и във В2 като хората (демек между 80-160к т.е в топ 40)
Твърдя, че В1 стана по трудна СЛЕД В2 рунд 3 ...
Вие там по върховете може би ви е било по различно ... не знам .. не давам мнение за топ 10 ... давам за топ 200-300 там дето има най много бой хъхъхъ

Едит: фръга бе фръга ... една шопска дума не можеш да запомниш ... давам частни уроци на маса с бира и пръжен компир хъхъ
Последна промяна от LorD DemoniC на ср фев 06, 2008 3:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Абе и по връо се фъргаа бая оки кютек, мани ти...
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Лорде, едно е да ловиш зайци...съвсем друго е убиеш мамут ;)
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 6 2008, 04:01 PM) Лорде, едно е да ловиш зайци...съвсем друго е убиеш мамут ;)
Така е по хубаво за окото е , но не е по забавно... тъй като зайците са най различни ... какви ли не щури тактики не сме прилагали ... сещам се за една от най тъповатите ... летиш 10 пъти докато е онлайн ... все бяга ... набиваш мод (съюзниците гледат кога ще изгасне за малко) оня отива да се къпе за 15-20-30 минути излизаш със смс от мод и БААААМ ! Хъхъхъхъ

А за в1 се сещам за ЛС-то на Годфи до С.Асенов след като му пуснал 1 кръст в атака ... цитирам по спомен:
Както лети 1 кръст, така летят и 4000 ...
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

LorD DemoniC написа:QUOTE(LorD DemoniC @ Feb 6 2008, 06:07 PM) цитирам по спомен:
Няхяхяхяхя :)
Това си остава един от най-яките бф лафове :)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Feb 6 2008, 04:07 PM) Така е по хубаво за окото е , но не е по забавно... тъй като зайците са най различни ... какви ли не щури тактики не сме прилагали ... сещам се за една от най тъповатите ... летиш 10 пъти докато е онлайн ... все бяга ... набиваш мод (съюзниците гледат кога ще изгасне за малко) оня отива да се къпе за 15-20-30 минути излизаш със смс от мод и БААААМ ! Хъхъхъхъ

А за в1 се сещам за ЛС-то на Годфи до С.Асенов след като му пуснал 1 кръст в атака ... цитирам по спомен:
По спомен(цитирано ми е от друг):

1 кръст = 6 минути
15к кръста = 6 минути
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Абе скорпи аз се сещам за един ламер от 2-ра, дето ти е изял главата в началото на 3-и рунд,малко преди да се разбере, че ти цъкаш с акаунта Симона :) .Завърши на 6-о място май :)
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

А?

Едит: Е ако е тоя дето ми троши зенитките...верно си е ламер :) ))))))))))))))))0
Последна промяна от skorpionbg на ср фев 06, 2008 3:24 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Evil, а кой се криеше зад ника?Че нещо ми се губят тия моменти..
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”