Тогава беше друга игра...
Никой ли?
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Ко ми говориш ... като сам знаеш, че се научихте що годе кое за какво е чак рунд 3 на първа ... Играя и наблюдавам играта от както я има ... мразя да говоря без факти защото е тъпо ... а тъп не съм ... мога да съм, но не ми е изгодно в случаяskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 6 2008, 03:48 PM) Лорде, каси си бяха при лъвоветеАз наскоро и на Добрин му обяснявах....едно е да си сам в стаята, пък съвсем друго е да си с Тайсън, Холифилд, Рамбо, Терминатора ...и Джейк ЛаМота .....хехехех
Рунд 1 на В1 не знаеше никой кой кораб за ко се ползва (нищо, че имаше процент които играеха оГЕЙма) като ли за някаква съюзна игра ...
Знаеш също, че ИГРАЧА не се мери по точките, а по битките и колко народ го псуват по форума тъй като им е избил всички зъби хъхъхъ
До Рунд 5 на В1 съм играл и във В2 като хората (демек между 80-160к т.е в топ 40)
Твърдя, че В1 стана по трудна СЛЕД В2 рунд 3 ...
Вие там по върховете може би ви е било по различно ... не знам .. не давам мнение за топ 10 ... давам за топ 200-300 там дето има най много бой хъхъхъ
Едит: фръга бе фръга ... една шопска дума не можеш да запомниш ... давам частни уроци на маса с бира и пръжен компир хъхъ
Последна промяна от LorD DemoniC на ср фев 06, 2008 3:02 pm, променено общо 1 път.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Така е по хубаво за окото е , но не е по забавно... тъй като зайците са най различни ... какви ли не щури тактики не сме прилагали ... сещам се за една от най тъповатите ... летиш 10 пъти докато е онлайн ... все бяга ... набиваш мод (съюзниците гледат кога ще изгасне за малко) оня отива да се къпе за 15-20-30 минути излизаш със смс от мод и БААААМ ! Хъхъхъхъskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 6 2008, 04:01 PM) Лорде, едно е да ловиш зайци...съвсем друго е убиеш мамут![]()
А за в1 се сещам за ЛС-то на Годфи до С.Асенов след като му пуснал 1 кръст в атака ... цитирам по спомен:
Както лети 1 кръст, така летят и 4000 ...
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
По спомен(цитирано ми е от друг):LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Feb 6 2008, 04:07 PM) Така е по хубаво за окото е , но не е по забавно... тъй като зайците са най различни ... какви ли не щури тактики не сме прилагали ... сещам се за една от най тъповатите ... летиш 10 пъти докато е онлайн ... все бяга ... набиваш мод (съюзниците гледат кога ще изгасне за малко) оня отива да се къпе за 15-20-30 минути излизаш със смс от мод и БААААМ ! Хъхъхъхъ
А за в1 се сещам за ЛС-то на Годфи до С.Асенов след като му пуснал 1 кръст в атака ... цитирам по спомен:
Както лети 1 кръст, така летят и 4000 ...
1 кръст = 6 минути
15к кръста = 6 минути
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Абе скорпи аз се сещам за един ламер от 2-ра, дето ти е изял главата в началото на 3-и рунд,малко преди да се разбере, че ти цъкаш с акаунта Симона
.Завърши на 6-о място май 
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
skorpionbg
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Evil, а кой се криеше зад ника?Че нещо ми се губят тия моменти..
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]