едитче: някак LG все с каси го асоциирам
Никой ли?
-
skorpionbg
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
Е то плявата правеше играта интересна. Се едно варез не бяхме 250 акаунта плява
Просто във всеки от до тук изброените съюзи имаше по няколко водещи акаунта, а останалото беше къде мулти, къде откачалки, дето си циклеха 24/7 пред мониторчетата с идеята да се размажат в някого, къде шпиончета или каси или просто съществуващи в открития космос заблудени душици...
А бе както се написа и по-горе, една друга игра, ама пак с това име
Просто във всеки от до тук изброените съюзи имаше по няколко водещи акаунта, а останалото беше къде мулти, къде откачалки, дето си циклеха 24/7 пред мониторчетата с идеята да се размажат в някого, къде шпиончета или каси или просто съществуващи в открития космос заблудени душици...
А бе както се написа и по-горе, една друга игра, ама пак с това име
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
[/i]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
-
skorpionbg
Хехехе....баце тоя рунд се игра от каси от първа или изпозанулени...пак от първа
Регнах едно акаунтче там за малко, от първите 20 разпознах десетина дето съм изляскал в първа и 3-4 доходни каси...пак от първа. Даже сега се сещам за една..Палавата Сю ... Тази ми изкара развитието в началото на рунда.
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Касите Войнски,Сталин,Твоята любима каса брадчеткътъ,Борисбг,Диморесе,Трола и най големите каси от KASIOPEA, HellWings, HeavyMetal, СМЕРШ, Red Army ...skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 6 2008, 03:37 PM) Хехехе....баце тоя рунд се игра от каси от първа или изпозанулени...пак от първаРегнах едно акаунтче там за малко, от първите 20 разпознах десетина дето съм изляскал в първа и 3-4 доходни каси...пак от първа. Даже сега се сещам за една..Палавата Сю ... Тази ми изкара развитието в началото на рунда.
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
-
skorpionbg
Лорде, каси си бяха при лъвовете
Аз наскоро и на Добрин му обяснявах....едно е да си сам в стаята, пък съвсем друго е да си с Тайсън, Холифилд, Рамбо, Терминатора ...и Джейк ЛаМота .....хехехех
И още нещо....понаучиха се на спокойствие там
И още нещо....понаучиха се на спокойствие там
Последна промяна от skorpionbg на ср фев 06, 2008 2:48 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Мани...то има ли незанулен и некасиран от СкорпиLorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Feb 6 2008, 03:43 PM) Касите Войнски,Сталин,Твоята любима каса брадчеткътъ,Борисбг,Диморесе,Трола и най големите каси от KASIOPEA, HellWings, HeavyMetal, СМЕРШ, Red Army ...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Сус бре, всички сме каси на Скорпи,кви са тия еретични мисли ма ха я.Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 6 2008, 03:49 PM) Мани...то има ли незанулен и некасиран от Скорпи![]()
Последна промяна от niki_god на ср фев 06, 2008 2:54 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!