Расите
-
rallyrally
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Така преди малко се бях загледах в класацията къде се намирам
и поразгледах разпределението на расите и оп 5 тертера във топ 50
какво става къде са миньорите ? не се копае толкова усилено вече или просто няма сериоозен играч които да играе тертер , та да чуя и ваще мнения... и коя раса мислите че ще надделее след 1 месец и коя към края на рунда...
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Що,ти малко копаеш?.Нещо миопа не задоволява твоите миньорски потребности явноrallyrally написа:Цитат(rallyrally @ Feb 6 2008, 11:45 AM) Така преди малко се бях загледах в класацията къде се намирами поразгледах разпределението на расите и оп 5 тертера във топ 50
какво става къде са миньорите ? не се копае толкова усилено вече или просто няма сериоозен играч които да играе тертер , та да чуя и ваще мнения... и коя раса мислите че ще надделее след 1 месец и коя към края на рунда...
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
rallyrally
- Редник (Private)
- Контакти:
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
доста е субективно, коя раса ще надделее - всичко зависи от играчите, не толкова от расите. Ноксите и Конфедератите също не са никак за подценяване, така че не е толкова лесно да се каже. А пък миньорите винаги са ми се стрували обречени в тая игра - дори и да се окопаят в някаква мракобесна защита и никой да не може да ги бутне, пак са обречени да им е тъпо цял рунд да копат само в некви мини 
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Брех стресна ме.Ти тез точки как ги докара без копанrallyrally написа:Цитат(rallyrally @ Feb 6 2008, 12:45 PM) Аз не играя тоя рундза да копая аи ако играех нямаше да съм миоп а ти копаеш ли ? и ники не се заяждаи се караме с теб
![]()
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Болезнено "проникновен" както винаги...WhiteSnake написа:Цитат(WhiteSnake @ Feb 6 2008, 12:46 PM) доста е субективно, коя раса ще надделее - всичко зависи от играчите, не толкова от расите. Ноксите и Конфедератите също не са никак за подценяване, така че не е толкова лесно да се каже. А пък миньорите винаги са ми се стрували обречени в тая игра - дори и да се окопаят в някаква мракобесна защита и никой да не може да ги бутне, пак са обречени да им е тъпо цял рунд да копат само в некви мини![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
rallyrally
- Редник (Private)
- Контакти:
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
- Контакти:
Рядко пишеш глупости, но тоя път не мога да не го отбележаWhiteSnake написа:QUOTE(WhiteSnake @ Feb 6 2008, 12:46 PM) доста е субективно, коя раса ще надделее - всичко зависи от играчите, не толкова от расите. Ноксите и Конфедератите също не са никак за подценяване, така че не е толкова лесно да се каже. А пък миньорите винаги са ми се стрували обречени в тая игра - дори и да се окопаят в някаква мракобесна защита и никой да не може да ги бутне, пак са обречени да им е тъпо цял рунд да копат само в некви мини![]()
Ти ми говориш за старата игра, не оная отпреди две години, а даже отпреди три месеца.
Сега положението е друго- един месец миньор на една планетка, стабилно пазейки се от гадините, после
здраво корабчета, с мини на по 21/21/17 няма начин да не дръпнеш за една седмица
После идва лесното- хората са си направили някакъв флот и си разчитат на него, за теб остава задачата да пратиш флота им на "вечна почивка" и да си ги соцаш. Дори да ти разбият флота, за една седмица с такъв добив ще се оправиш все някак
А да не говорим и какво става ако имаш 3-4 планети с мини на макс
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]