Никой ли?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

Ами така си беше, WarWoman извади ЗнС-то с помощта на целия съюз, всеки пращаше транспортьори с кристал към нея, за да може да го извади до края на рунда и така и стана. Не съм убеден обаче, кой точно беше първия със ЗнС в атака, но мисля, че това е УарУоман. Иначе преди нея доста хора бяха извадили звездата, но не я ползваха, защото някои нямаха газ, други ги нападнаха и разбиха :)
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Kamen_G написа:Цитат(Kamen_G @ Feb 6 2008, 09:27 AM) Ами така си беше, WarWoman извади ЗнС-то с помощта на целия съюз, всеки пращаше транспортьори с кристал към нея, за да може да го извади до края на рунда и така и стана. Не съм убеден обаче, кой точно беше първия със ЗнС в атака, но мисля, че това е УарУоман. Иначе преди нея доста хора бяха извадили звездата, но не я ползваха, защото някои нямаха газ, други ги нападнаха и разбиха :)
Наливане ?! :ekk:
Достойно за гордост! :bravo:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Feb 6 2008, 09:35 AM) Наливане ?! :ekk:
Достойно за гордост! :bravo:
тва е некога златце :p042: некога силата да си бъгясал и мултясъл,топ играчи които ги хвалят хъхъх

така е ама караи да връви нека се кефат,аз си се кефа на теб нали знаеш че си те обичкам хъ :p140:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Мистерия, сигурно не си наясно, че 'шампиона' на Рунд 1 я наливаха най-големия съюз в играта, за да я изведат на тая позиция... :>
Не знам откога точно си тук, тей че кажи - да знам к'во точно да ти разкажа :P
Даже Warez си имаха - играчи само на флота; играчи само на мини (които да наливат останалите)... играчи на шпионаж - че да шпионират (тогава СМС известявания нямаше още). Вие за такова нещо чували ли сте ? За отборна игра ? Съмнявам се, че в точния и пълноценен смисъл.

А понеже тогава още нямаше съвсем точни и измислени добре правила (ако некой помни кога прокараха "закона" против мултитата... след появата на ptpetkov :P ), та затова беше - Срещу огъня, с огън.

Освен това, всичко бе много добре организирано и с цел. И не всеки като сега разполагаше постоянно с толкоз милиони неизхарчен ресурс (освен след битка или грабеж), както сегашните разпасани кирки :D
Помня как един път го умувахме и се изумявахме по едно време с the_alien как негов съюзник вадил по цели 20к метал на час на едната си планета! А ся преди да вдигнат над 40к на всичките, не тръгват в атака.

varkulak, ти па де се обаждаш? Кат играеш от оня ден, образно-казано. Топаджии... съюзници... хаха, т'ва че ти си мислиш, че тиймплей значи да си туриш нещо свързано със съюза в подписа, си е твой проблем :) . Не се опитвай да категоризираш хора, за които дори не си чувал, а само се правиш, колкот да се не изложиш :) .

Защо хора, дет не са играли тогава - коментират така нападателно и категоризиращо? Големи шефчета, голямо нещо, ей... все много знаят :) .
Последна промяна от LoaD на ср фев 06, 2008 9:03 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Лоад нарежда лошо :)

ПП: А шампионът си остава шампион :P
Последна промяна от astalavista на ср фев 06, 2008 9:00 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Абе требва некой да им напише история на рунд 1 на по-новите... щот всеки обяснява колко бил велик рунда, ама не се фане да обясни какво точно е ставало. А те хората си мислят, че е кат' сега... и сами не знаят колко са далече от истината :) .

Не се усещат, че тогаз каос не е писал тактики как се вади рец, не се усещат, че тогава нива на кораби нямаше, нито калкулатори за битки - изобщо не се знаеше от коя битка какъв ще е изхода... ориантираше се по броя кораби... Рециклатора летеше по-бавно отколкото сейвъна на флотата ти на 10% скорост... и т.н. То всичко като ти е нагласено сега и... къде отиваш, ако не знаеш откъде си тръгнал.

Много е лесно да се категоризират хора, дето са играли в тия мъки и с акъл... а не с пари и 20/7 постоянно... :>

А на Върки му е още по-лесно, когато никой от тия, за които говори не се е регнал във вселената, в която и той... и да няма разни нови екстри като нанокредити :>... иначе ся най-много да беше с изтрит акаунт и да дрънкаше колко нямал време за игра или друго оправдание :} Ама иначе е смел. "Мани ги".
Последна промяна от LoaD на ср фев 06, 2008 9:08 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Седи сега мирно, носталгичните теми не са на почит в съвременния булфлийт :P
Дай да се забавляваме с историите за ЗНС, МНС, НЗСК и т.н. :)

ПП: Между другото, Камен/Горан закачи мисля от рунд 1 и се чудя на щуротиите, които пише, ама ми е забавно де :)
Последна промяна от astalavista на ср фев 06, 2008 9:11 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

аз играя от 1 рунд на 2 вселена ако не се лъжа и ми е супер интересно наистина какво е било в самото начало даже си мисля защо ненаправят един рунд на абсолютната първа платформа 1 към 1 със 1 рунд на 1 вселена немислите ли че ще е добре
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Feb 6 2008, 09:52 AM) Мистерия, сигурно не си наясно, че 'шампиона' на Рунд 1 я наливаха най-големия съюз в играта, за да я изведат на тая позиция... :>
Не знам откога точно си тук, тей че кажи - да знам к'во точно да ти разкажа :P
Даже Warez си имаха - играчи само на флота; играчи само на мини (които да наливат останалите)... играчи на шпионаж - че да шпионират (тогава СМС известявания нямаше още). Вие за такова нещо чували ли сте ? За отборна игра ? Съмнявам се, че в точния и пълноценен смисъл.
LoaD, аз знам, че ти знаеш, че аз не знам, но аз знам, че ти не знаеш, че аз знам и не знаеш и какво знам! :)
Освен това LoaD, аз съм глупава, играя от вчера, ламерствам и правя флууд на ЛСта в играта на играчите, прося ресурс и нанокредити, тормозя активните играчите с нон-стоп атаки, флуудя с шпионки, а псувам като каруцар наляво и надясно, като ме ударЪт и баба ми ме сийтва и те така те... :P
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Значи ти си от всеки тип играчи на бившия warez в едно... :lol: :)

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Feb 6 2008, 10:10 AM) аз играя от 1 рунд на 2 вселена ако не се лъжа и ми е супер интересно наистина какво е било в самото начало даже си мисля защо ненаправят един рунд на абсолютната първа платформа 1 към 1 със 1 рунд на 1 вселена немислите ли че ще е добре
Хаха... ще опискат света що рециклатора е толкоз бавен и на къв кораб ще играят сега, като са им махнали нивата :>
Идеята не ми допада, просто щото играчите вече са запознати с нова, коренно различна система за игра... к'во ся да ги тормозят, заради прищявките на не повече от 15-20 човека, дето искат ретро рунд ... :>
Последна промяна от LoaD на ср фев 06, 2008 9:24 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”