[RedArmy]rumpolino vs Zepeln [Federation]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ангеле кръстовете бяха малко повече от 3500 и бяха на 9то ниво и няма как да знаеш тъй като със теб във края почти не се засичахме,а да не говорим колко време от рунда играх.Пиксо когато някой извади 6500кръста на 160к точки,евала му правя а аз бях и конф тогава,но това са безсмислени спорове.Пиксо е по велик и от каос!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Румпи, кръстовете бяха 10к - спора е решен.Рояла ряпа да яде, ти си мастъра.Само дето беше и адската каса.Това друга тема.Казах ти де да гледаш.Да потретям ли като за бавни?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ангеле това че ти си говориш барабар с Пиксо някви измислици не те прави с по голям...А сега изтърси това че всеки ден си си вадил по 1-2милиона от мене,само ми е чудно защо правих по 20 часа игра повечето от дните,а когато спах по 17-18,та за тези 6-7 часа в най-добрия случай как се събирапо 2м ресурс от 2 планети (толкова ми бяха във слънчевата) само роял значе...А за тия 2 дини,просто незнам...Голям си образ...Та кога съм твърдял че съм имал ЗНС-та ония рунд?
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Еи Румпи Сухар такав земи млакни че ми писна от тебе кои само ми се канеше миналиq рунд еи смао още веднуж некои от твоq сауз да ме спй ще стане лошо лал виждали ли сте румпи в деиствие аз не ,само помнq 4е когато славчо се колона до теб с 4те диниии не6то модна ,затва си запази приказките и не ми казваи кво си имал 4к круста абе еи нали ти заноли макс тогава вув 2 бе и имаше то4но едва 2к затва не ми сеп прави..... :dizzy:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Его е и информирания Кирето-мултаков...Пиленце незнам дали знаеш,но миналия рунд на спееда играх толкова дни,доколкото и неможеш да броиш.Славчо хубаво дойде до мен,но далеч немоднах от страх.Попитай римерно рояла,колкото време имах за игра.Ако играех целия рунд славенцето въобще нямаше да ми е бял,но както и да е...А за макс-чето,човек който беше сред вас,видяхме го миналия рунд колко държи на бой,като пусна към 17-18м рециклаж,а загубата ми беше точно 6к...Абе няма да споря-велики сте всичките...Кире моляте не се обаждай толкова неинформиран!
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 5 2008, 10:40 AM) Его е и информирания Кирето-мултаков...Пиленце незнам дали знаеш,но миналия рунд на спееда играх толкова дни,доколкото и неможеш да броиш.Славчо хубаво дойде до мен,но далеч немоднах от страх.Попитай римерно рояла,колкото време имах за игра.Ако играех целия рунд славенцето въобще нямаше да ми е бял,но както и да е...А за макс-чето,човек който беше сред вас,видяхме го миналия рунд колко държи на бой,като пусна към 17-18м рециклаж,а загубата ми беше точно 6к...Абе няма да споря-велики сте всичките...Кире моляте не се обаждай толкова неинформиран!

Ей го и ти ... РУМПИ В ТОЗИ ЦИТАТА СЕ ИЗКАРА ПЪЛНА МИШКА ! Има ли изречение в което не се оправдавш или пък не храниш някой ... ПЪРВО СИ ПОГЛЕДНИ ГОДИНИТЕ И ПОМСИЛИ ДАЛИ ТИ ПРИЛЯГА ДЪРЖАНИЕТО ! ОТВОРЕНО хЛАПЕ . Ти си най - големият ламер който съм виждал и не го мисля само аз... Какво да питам рояла , мислиш ли че ми дреме мколко си могъл да играш ,а ко си могъл си играл ако не ,НЕ ! ЛАМЕР ПРОСТ ! ! ! ! ! ! ! ! :@
Последна промяна от Pixoo на вт фев 05, 2008 11:25 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Pixoo написа:QUOTE(Pixoo @ Feb 5 2008, 01:25 PM) Ей го и ти ... РУМПИ В ТОЗИ ЦИТАТА СЕ ИЗКАРА ПЪЛНА МИШКА ! Има ли изречение в което не се оправдавш или пък не храниш някой ... ПЪРВО СИ ПОГЛЕДНИ ГОДИНИТЕ И ПОМСИЛИ ДАЛИ ТИ ПРИЛЯГА ДЪРЖАНИЕТО ! ОТВОРЕНО хЛАПЕ . Ти си най - големият ламер който съм виждал и не го мисля само аз... Какво да питам рояла , мислиш ли че ми дреме мколко си могъл да играш ,а ко си могъл си играл ако не ,НЕ ! ЛАМЕР ПРОСТ ! ! ! ! ! ! ! ! :@
Пич-леко с нервите. Щом се смяташ за по-зрял-тогава поне се дръж като такъв. Румпи-ти пък стига се прави на голямата работа,наистина дразни като се прекалява-какво значение има кой колко кораби е направил и кой кого е занулил?! Голям сеир,голямо падение. Верно някой модер трябва да удари катинара на темата.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ами аз одавна помолих,тука от една никаква битка Пиксо се помисли за нещо...
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Румпи, да ти кажа как се вадят по 2м рес от 2 планети - бой :) А кажи, че не забравяше по някой и друг кръст, мегичка, танкерче ... Все се намираше по нещо :) Аз поне бях свидетел.
Пиксо ... Ай мааааалко по-леко, а ? Защото моя акаунт беше напълно изчистен, 14то спай, почти 4к кръстосвачи на 9, които летяха за 10 мин в с-ма. Колко по-изчистен от това ? Няма мини, няма реци, няма транси и меги /има, ама са ограничено количество/. А и да не забравя - акаунта беше на 150к
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Доста скучна битка за този етап от рунда , но румпи си е румпи .
Сега чета и в кои съюз си вече , ти си като к**ва бре от к** на к** . Съюз не си намери , направи си един и там да те минат :dizzy:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”