[Red Army]gajet_killer &[Dark Angel]kolev_72

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Докато цяла вселена е насочила поглед към "Фиаското Илиев" професионалния убиец точеше ножа за поредната жертва ... Някой казват, че е лудост да летиш през система и че ще си изхабиш газта ... но това не пречи серийния ни побойник gajet_killer да накаже невниманието на врага !

[Red Army]gajet_killer &[Dark Angel]kolev_72

Нашите камери бяха там:

Самият нападател ще ви обясни за рециклажа !
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Май-май този рунд доста хора са въоръжени със ЗНС-та...
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

Nicson The Fearless написа:QUOTE(Nicson The Fearless @ Jan 27 2008, 09:12 PM) Май-май този рунд доста хора са въоръжени със ЗНС-та...
изглежда това е модата този рунд жалко че нямам възможност и аз да отнеса някое знс :c022:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Такаааа, днес беше много странен за мен ден, с оглед факта, че още от сутринта започна да ми върви на ЗНС-та :c022: Тъкмо мислех за мод /че трябва да чета за изпити/ и си викам "я да спайна някой, като за пред мод" и какво...попадам на един с 2 ЗНС-та и то на 27К :dizzy: Веднаха реших да нападна, но както ще си проличи и по-долу, не ми излизаха сметките за реца /отново/. Трябваше да чакам друг и т.н., в крайна сметка човечеца влезе малко преди атаката :wacko: И се ядосах.... Праснах един сейвън до 18.30 и реших пак да шпионирам наляво-надясно. Нищо чудно, навсякъде скука, особено в 4-та галактика. Реших да разгърна малко обхавата си и спай в 3-та на всеки, който е в коефицента ми...Спай-спай-спай и... :p013:

Секретар на летището
2008-27-01 18:15:53

Доклад от шпионирането на [3:264:1]
метал: 159203 кристали: 356628
газ: 173164 Енергия: 46

Информация за флотите / защитата:

Транспортьор: 291 (7 ниво)
Колон. кораб: 1 (0 ниво)
Рециклатор: 40 (0 ниво)
Ш. Сонда: 11 (0 ниво)
ЗНС: 1 (0 ниво)
Танкер: 5 (0 ниво)

Шанс за неуспех 0%

Пак човек със ЗНС, а аз съм далеко :mad: , ПАК мал шанс. А бе к'во ти пука. Набързо сметнах на калкулатора и той ми показа резултат, който ми харесваше. Видях, че до там е един час път и много изхарчена газ, но-о-о-о :c022: Полетях и зачака-а-а-ах. Седнах си на кревата и чакам-чакам и треперя да не влезе :) Атаката беше факт. Гледам първо реца и, о чудо :dizzy:

3667486 метал
3667486 кристали
1833743 газ.

аз се подготвих за много по-малко...
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

2040000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
1627486 метал
3667486 кристали
1833743 газ.
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1440000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
187486 метал
3667486 кристали
1833743 газ.
И се почна една-а-а-а. Търси, пиши, надявай се. Няколко човека се отзоваха на призива за помощ, но STORM беше наблизо и не се поколебах. Последва веднага едно ЛС. В началото се поучудих на отговора му:

STORM
2008-27-01 19:50:39 Докладвай

"......................................
за тия паднали рецове ще мисля
какво да правя"

Веднага си помислих, че е свършено с реца и няма да си го видя вече, но:

STORM
2008-27-01 20:19:56 Докладвай

"целият е в мен.Дай доклада да видя
дали ти си се бил.!"

взех да схвашам за какво иде реч и му пратих доклад и последва оше едно ЛС:

STORM

2008-27-01 20:28:17 Докладвай

"За да се разберем правилно.Пращам
ти полувината боклук защото ти си
го ударил ,но не си ме предопредил
за рециклажа.Правя го от уважение
към бойците във вселената.Ако
незнаеш да ти кажа.Мога да не ти
върна нищо защото не си ме
предопредил аз бях литнал вече за
реца.Точка.Това устройва ли те и
разбираш какво исках да ти кажа?"

Естествено, че бях доволен, все пак остатъка не беше мой в никакъв случай...Баламо постъпих. Не спайвах преди атаката и се получиха неприятните "инфекции", които се опитах да оправя с 300 зора. За какво написах всичко това, ами защото е хубаво да има доблесни играчи като STORM /не се съмнявам и в праведността и на другите къ които се обърнах, но все пак.../ Бях много на загуба, но в крайна сметка STORM си удържа на обещанието и ми върна половината /той беше прав за всичко/. Това е, просто исках да благодаря официално на човечеца, защото осъзнавам сериозността на устната уговорка /просто няма такава...могат да те излъжат съвсем нагло и нищо не можеш да направиш/, а той беше на ниво и постъпи мъжки :a013: Сега си ближа раните, но не е толкова сериозно, мазало да става :a055: и пак бих го направил /но за нататък ще знам / И окуражителен поздрав за защитника и друг път да си пази по-добре флотата...ЗНС-тата не са безсмъртни
Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

Браво gajet_killer се доказа като самоотвержен боец.И поздравявам STORM за благородната му постъпка,бих казал,че са малко хората които осъзнават,че това е само игра и биха постъпили по подобен начин.Битката е наистина невероятна и е въплащение на тази картина :)

Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на пон яну 28, 2008 1:00 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

Жалко за съюзника 2-ти път го набиват много кофти. Поздравления на гаджет килъра помоли ме да му помогна за рецикажа пратих танкове,но беше прекалено далече. Малко грозна постъпка от страна на СТОРМ като ламя е постъпил :P :P трябвало е да му земе там 10-15 % щото пича се е потрошил яко ма както и да е :a055:
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

InSaNe__ShAdY написа:Цитат(InSaNe__ShAdY @ Feb 3 2008, 11:23 PM) Малко грозна постъпка от страна на СТОРМ като ламя е постъпил :P :P трябвало е да му земе там 10-15 % щото пича се е потрошил яко ма както и да е :a055:
Не смятам така, сторм е бил в пълното си право да не му даде нищо , но му е дал ,не всеки би го направил.
Последна промяна от cuf на нед фев 03, 2008 10:30 pm, променено общо 1 път.
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Мисля, че няма какво да обсъждаме Сторм. Постъпил е по своя преценка, а й не е длъжен на никой. Искам само да му кажа едно голямо благодаря за това, че е дал половината рес! :a055:
Браво Гаджет!!! Много добро меле :a013:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”