Бих искал специално да благодаря на куп народ,но нека изреда повечето,моля тези които пропусна да ме извиняват,просто циврейки тука над клавиатурата може да пропусна някой...Искам да благодаря първо на един човек който винаги ми е правил интересна играта и със който супер много сме се забавлявали и трепели, били съседи Fallen_angel и разбирасе и другите комшии като Тралалайко,Славчо и куп народ в по-предишните рундове които честно казано съм забравил,да благодаря на хора като kaos,Хера,Freeico,Milanof и Jade,Станката,Пиксо,Мега ейлиена,Атомик,Анче-то,Води,Спектре,Курец,Найта,Плейбойката,Мерлин,,Скорпиона,Атила и СТОРМ,Кирето,Мериан,Ворхес,Вини,Guilty,Джъстсъмлан,Анцидента,Лоад,Портер,Геро,Лорда,ФератамНекромансера и останалата компания от червеноармейците и разбира се на съюзи като its Friday,Kasiopeia,Archangels,Boldly,HellWings,Red Army,HevyMetal и други и сцепиално искам да отцеля внимание на няколко човека,които освем съотборници са ми и много добри приятели а именно RoYaL,Dim4o,FEAROTH,CORWIN и Пилето и разбира се на един много приятен съюз WhitePower.Всички вас никога няма да забравя,а ако съм пропуснал някого моля пак да ме извинява.Благодаря ви за даденото през тези 2.5 години,но при сегашните обстоятелства играта неможе да се играе,а и ми предстои важен изпит...
За тези 900 и кусур дни аз наистина постигнах много,освем тези приятели постигнах и една от най-важните титли (в кръга на шегата) а именно "Спамер на 2007-ма година" е благодаря ви приятели...Ето един чудесен край за мен!Благодаря ви на всички,благодаря ви от сърце...
Бтв това е един много драматичен момент за играта и най-вече за форума (хаха) та бих искал да помоля всички които ще отворят да пишат във тази тема,без заяждане,погледнете заглавието,нека си кажем по една добра дума
До нови срещи!