Изповедалнята...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Здравейте на всички...Дойде и моят ред да приключа една успешна кариера,успешна поне за мен.След навършването ми на 1ви февруари на 2.5години загубени във една между другото в началото забавна игра реших да приключа със всичко.Доволен съм от постигнатото,запознах се със много интересни хора,зблъсках се и със друг куп не чак толкова приятни,но всички те ме караха да харесвам играта.Благодарен съм на целия екип на играта както и на всички приятели,съюзници и познати,благодаря ви и несъжелявам,че до днешния ден изгубих точно 924дни в игра,924дни в които се будя с мисълта дали съм кацнал като хората,924 дни в които запълвах свободното си време с игра.Благодаря ви и то много,защото никога няма да ви забравя,наистина приятно колективче сте си цялата игра и най-вече форума и ако някой ден се върна,обещавам ви то пак ще е с гръм и трясък и пак ще е със печелене на титли (Визирам спамерската...)
Бих искал специално да благодаря на куп народ,но нека изреда повечето,моля тези които пропусна да ме извиняват,просто циврейки тука над клавиатурата може да пропусна някой...Искам да благодаря първо на един човек който винаги ми е правил интересна играта и със който супер много сме се забавлявали и трепели, били съседи Fallen_angel и разбирасе и другите комшии като Тралалайко,Славчо и куп народ в по-предишните рундове които честно казано съм забравил,да благодаря на хора като kaos,Хера,Freeico,Milanof и Jade,Станката,Пиксо,Мега ейлиена,Атомик,Анче-то,Води,Спектре,Курец,Найта,Плейбойката,Мерлин,,Скорпиона,Атила и СТОРМ,Кирето,Мериан,Ворхес,Вини,Guilty,Джъстсъмлан,Анцидента,Лоад,Портер,Геро,Лорда,ФератамНекромансера и останалата компания от червеноармейците и разбира се на съюзи като its Friday,Kasiopeia,Archangels,Boldly,HellWings,Red Army,HevyMetal и други и сцепиално искам да отцеля внимание на няколко човека,които освем съотборници са ми и много добри приятели а именно RoYaL,Dim4o,FEAROTH,CORWIN и Пилето и разбира се на един много приятен съюз WhitePower.Всички вас никога няма да забравя,а ако съм пропуснал някого моля пак да ме извинява.Благодаря ви за даденото през тези 2.5 години,но при сегашните обстоятелства играта неможе да се играе,а и ми предстои важен изпит...
За тези 900 и кусур дни аз наистина постигнах много,освем тези приятели постигнах и една от най-важните титли (в кръга на шегата) а именно "Спамер на 2007-ма година" е благодаря ви приятели...Ето един чудесен край за мен!Благодаря ви на всички,благодаря ви от сърце...

Бтв това е един много драматичен момент за играта и най-вече за форума (хаха) та бих искал да помоля всички които ще отворят да пишат във тази тема,без заяждане,погледнете заглавието,нека си кажем по една добра дума :dizzy:

До нови срещи!
Последна промяна от rumpolino на вт мар 04, 2008 9:34 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

почивай в мир амин :) майтап бе ми всичко хубаво от мен имаш и да не се хвалиш че си ме бутнал ей :P
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Feb 3 2008, 03:05 PM) До нови срещи!
Пепел ти на устата...
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Ами румпи нема пиша лоши работи за тебе братле евала добре се справи този рунд оспя да се опазиш и да ме затрудниш :) :) Жалко че се отказваш играта губи един добър играч. Обаче нема да е лошо да минаваш отвреме навреме във форума да се заяждаме та да става весело :)

И както обичам да казвам : Пожелавам ти здраве и късмет в реалното. И дано отново се срещнем в виртуалното :)

Щеми липсваш адски мн ти си един от малкото с които ми беше яко да се заяждам :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

[15:22:19] Victor каза: поне през форума минавай деа :)

А да не се притеснявате,играта се забравя ама форуму не.Тва е моя роден дом!
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 3 2008, 03:15 PM) А да не се притеснявате,играта се забравя ама форуму не.Тва е моя роден дом!

:lol: Тука вече ше са караме :c022:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

А тука специално да пожелая на тоя дето ми затвори темата:

Да се ожени дано!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 3 2008, 03:15 PM) [15:22:19] Victor каза: поне през форума минавай деа :)
А да не се притеснявате,играта се забравя ама форуму не.Тва е моя роден дом!
Румпиииииииииииииииииииии :a055: Успех на изпита и мн поздрави на приятелката, да я таковаш и от мене ;) . Почерпиш имам предвид.

Вече ще ти викам Марто де, щото иначе се бъркам и с другия румпи... :)
Последна промяна от LoaD на нед фев 03, 2008 2:22 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Почини си пак като ти се отвори време ша летиш пак ;)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Румпи, да те е** аз тебе! :a046: :a046: :a046: Тъкмо да се заяда в трибуната и видях тука темата - сега не мога!Гад !!! Нищо...ще почнеш пак ти да играеш...а бомберите вече бутат сгради, така че ще има да ти бутам миничките... :oh_kotiooo: :oh_kotiooo: Флай сейф :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”