[RedArmy]rumpolino vs Zepeln [Federation]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Моля да се заключи темата,аман от комплексари!
Последна промяна от rumpolino на съб фев 02, 2008 9:44 pm, променено общо 1 път.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 2 2008, 10:27 PM) Моля да се заключи темата,аман от комплексари!

Румпи що ли се гаврят толкова с тебе!?!?!? А сетихсе щото се мислиш за непобедим :)
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

ALDAN написа:Румпи що ли се гаврят толкова с тебе!?!?!? А сетихсе щото се мислиш за непобедим
Виж ти кой ... го казва :lol:
Браво румпи, само дето си уцелил момента когато на народа му е скучно и гледа с кого да се подиграва :)
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Porter написа:Цитат(Porter @ Feb 3 2008, 12:50 PM) Виж ти кой ... го казва :lol:

Аз го казах бе готин :c022:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Алдане с теб ако незнаеш се познаваме и по голяма мишка няма.Моляте не ми говори,изобщо целия ви съюз сте ботове.Пълна излагация,не ме карай да играя,защото когато го правех,макар и да ходех на даскало ти ми беше зелен!Нали?Портер мани ги тия,да говорят каквото искат.Димо това показва уважението ти към човек на когото разчиташе и когото най-малкото от началото на рунда до сега все ти е бил съотборник!
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 3 2008, 01:52 PM) Алдане с теб ако незнаеш се познаваме и по голяма мишка няма.Моляте не ми говори,изобщо целия ви съюз сте ботове.Пълна излагация,не ме карай да играя,защото когато го правех,макар и да ходех на даскало ти ми беше зелен!Нали?Портер мани ги тия,да говорят каквото искат.Димо това показва уважението ти към човек на когото разчиташе и когото най-малкото от началото на рунда до сега все ти е бил съотборник!

Аде бе готииииииинн почвай да играеш чакам те :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Няма време,чак лятото,до тогава имаш време да се научиш и да поиграеш на спокойствие без да спиш в мод постоянно ;)
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 3 2008, 02:22 PM) Няма време,чак лятото,до тогава имаш време да се научиш и да поиграеш на спокойствие без да спиш в мод постоянно ;)

Ххихихи лятото мене нема ме има :( Ама ше се видиме отново некой рунд тогава ше се реши кой е по добрия :c022:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Последна промяна от rumpolino на нед фев 03, 2008 2:08 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

gj 3 рунда не е зле :)
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”