Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 2 2008, 07:16 PM) Само ми е чудно как ще ме занулиш със твоя флот,като правим равен и най-малкото как ще ми литнеш докъто съм онлайн...
Повярвай ми нямаш си и на представа какъв ми е флота
Мале румпи по красива битка от твойта никога нещат очите ми видят повече.
Ле ле ти цепиш космуса с тая битка.. Оле луд :D
О забелязвам, че пак си сменил съюза.
Тосо пиленце,да ти форумен летецо,ако искаш ей сега спирам мода и ми излиташ-рециклажа за хиените да те видим с какви ташаци си.Във вселена 2 неиграя от доста време така че точките и флотата ми са направо чудесни,преди 2 месеца и във топа бях,но ето-на не ми се играе и неиграя.Коя е най-добрата твоя битка,нека ги сравним.Исках да покажа нещо и го показах.Кой би литнал през 1 галактика да даде 420к газ и рециклажа му да е 2м,а загубата със 600к повече,махни и газта и си прави сметка ти били литнал?Не нали?Мишка мазна!
Румпи, първо ще те поздравя за това, че си изхарчил толкова газ. После ще те предупредя да внимаваш какво си пожелаваш, защото мога да спра мода и да литна, защото аз литнах през 2 галактики на 80%, защото имах само 1.4м газ и то при битка на загуба. Но думата си е дума.
Пак поздравления за битката, но не се пали толкова. Направи още някоя и друга и ги поствай тук, че откакто съм моднал 2ра замря ... Имам чувството, че само като спра мода тогава започват да се бият ... Да не мога да изнамеря танкери ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]