ВЪПРОС
- TheBeast
- Майор (Major)
- Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
- Контакти:
"Прощавайте,Госпожо Учител,мога ли да задам следния въпрос?"-Е,най коректно да кажа поне в моя случай,иначе има и примери когато е казвано в мое присъствие:
"Еййййййййййййй к**ооооооооооооооооооооооооо..."
"Гус'жа?"
"Офф-чителю"
Анд сетра анд сетра...
"Еййййййййййййй к**ооооооооооооооооооооооооо..."
"Гус'жа?"
"Офф-чителю"
Анд сетра анд сетра...
The old dog has some new tricks in his sleeve...
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Това с "чесъна" ...
не знам колко трябва да е загоряла,за да върже ...
ама иначе добър опит бивш съседе
За мене най-правилната тактика с жените е като ги разбираш или поне се правиш,че ги разбираш
(понякога,колкото и да се пънеш...не можеш да ги разбереш
)
Правиш се на прекалено общителен,на много духовит и т.н. и т.н.
Накрая тъкмо спреш да мислиш за секса (ЦЕНЗУРА ако я смятате за нецензурна дума) и тя
"Ще дойдеш ли у нас да гледаме един филм и да хапнем палачинки..."
тежка е съдбата на красивите мъже (естествено нямам предвид себе си
)
не знам колко трябва да е загоряла,за да върже ...
ама иначе добър опит бивш съседе
За мене най-правилната тактика с жените е като ги разбираш или поне се правиш,че ги разбираш
Правиш се на прекалено общителен,на много духовит и т.н. и т.н.
Накрая тъкмо спреш да мислиш за секса (ЦЕНЗУРА ако я смятате за нецензурна дума) и тя
"Ще дойдеш ли у нас да гледаме един филм и да хапнем палачинки..."
тежка е съдбата на красивите мъже (естествено нямам предвид себе си
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Feb 2 2008, 12:12 PM) А бреееее подрастващите.... я да ви питам нещо.....
как е правилно да се обръща чиляк към една дама:
1. ..... моля Ви госпожО .....
2. ..... моля госпожА ......
3. ...... ако обичате другаркО ....
4. ...... моля другаркЕ .....
5. .... а бре моля Ви МАДАМ ....
че не не мога да си поискам......., книжовно.... ша вземат да ма помислят за простак![]()
брееееее...... гледам мнения
или да следвам съвета на Миланоффф и Марто, и да си потърся четворката тухла подхождайки делово и "право куме, та в очи"
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Feb 2 2008, 09:00 PM) брееееее...... гледам мнения, водя си записки..... и в крайна сметка така и не разбрах... това книжовното кое ще да е....
или да следвам съвета на Миланоффф и Марто, и да си потърся четворката тухла подхождайки делово и "право куме, та в очи"![]()
CORWIN ("наборе"
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]