ВЪПРОС
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Вижте кво,не е срамно да си поискаш под каквато и да е форма на обръщение,срамно е да ти откажат 
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 2 2008, 10:41 AM) Каквото и да искаш, както каза Джак, използваш "Мис" и вече си с 15-20% напред![]()
Използването на безлични обръщения също е вариант, но при тях ефекта е по-малък. Всяка жена има нужда от внимание и е хубаво обръщението да е пресонализирано.
Мис е като едно ниво свръхскорост, но трябва да се има впредвид, че жените са странни създания, особено преобладаващи днес са тея които имат много мозък, прагматизъм и само капка романтика, използвайки мис пред такава, ще я накараш, цял ден да си мисли к'во аджеба иска тоя урод от мене, да си не мисли, че ще ми дръпне гащичките толкова лесно, баси смотания тип. Както каза гонзосмайл всяка е индивидуална личност. С непознатите дори и загуба да е, би трябвало да се изпозват не лични и некатегоризиращи, приложени с прияна усмивка и тих гласец.
ПС: Междудругото далаверата с тихия секси гласец съм я патентовал, говориш, на една жена тихо, тя се приближава, колкото по тихо толкова по добре.
Последна промяна от JackDaniels на съб фев 02, 2008 11:49 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
използвай госпожИЦЕ, това дава възможност за още 1 куп комплименти после, ако не е госпожица. Пък и да е още по добре
хихии
та все пак, зависи какво ще искаш
та все пак, зависи какво ще искаш
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
- Контакти:
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
Вие..... вие сте аматьори !
Френското било на мода, та аз още си блъскам главата как можах да се запиша да уча френски.. ц ц
Сега като се замисля толкова много начини има да се обърнеш към някой от другия пол.
Като за начало
Ейййййй пу*ко...
Ей рошава гарга такава...
Ало, ало на теб говоря ма...
Има още стига съм давал примери как да се обръщате към някоя. Вземи да ви излезе късмета да получите няколко шамара или някоя чатна зад врата.
Френското било на мода, та аз още си блъскам главата как можах да се запиша да уча френски.. ц ц
Сега като се замисля толкова много начини има да се обърнеш към някой от другия пол.
Като за начало
Ейййййй пу*ко...
Има още стига съм давал примери как да се обръщате към някоя. Вземи да ви излезе късмета да получите няколко шамара или някоя чатна зад врата.
Забравяш едрия рогат добитъкToso_is_back написа:QUOTE(Toso_is_back @ Feb 2 2008, 03:33 PM) Вие..... вие сте аматьори !
Като за начало
Ейййййй пу*ко...
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-
The-God
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет апр 06, 2007 8:35 pm
- Контакти:
Според мен пък не е токова важно какво ще е точно обръщението (е все пак трябва да е в нормалните граници), ами комплимента който го придружава... Вече какъв ще е той зависи от жената. Ако се засмее/усмихне или поизчерви значи и е харесало и нататък е "лесно" ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=42054][/url]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти: