Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 1 2008, 11:37 PM) къде замеша карбанкала и иуда бре те дори с една атака не са се опитвали да летят по мене до колкото си спомням,попитаи батко ти диос дали не е имал късметец,кажи ми координат да идвам да те трепа тука успиида,да ти покажа колко е голяма чушката на батко ти варкулак,на челото ти ще я разположа
Баси от тебе само лиги хвърчат. Замесвам ги защото ще та перат в 1-ва ,и затова бягаш ОТ там не ти стиска дупето нали ,само знаеш да обиждаш а като играч си жива ,0 отивай в 3 ламерската и бий децата там и се тупкай в космясълите гърди
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
petar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Feb 1 2008, 11:42 PM) Баси от тебе само лиги хвърчат. Замесвам ги защото ще та перат в 1-ва ,и затова бягаш ОТ там не ти стиска дупето нали ,само знаеш да обиждаш а като играч си жива ,0 отивай в 3 ламерската и бий децата там и се тупкай в космясълите гърди
помниш помниш ти космите които се допираха до гръбеца ти последния път явно ти се е харесало,ми може пак да те оправа важното е само да си заемеш обикновенната поза и аз ше те оправа пак,тоя път нема да го забравиш,нищо чудно че ти се е захаресало,поопипаи се отзад и ако е все още така тесно дека слънце не изгрява ми пиши един ЛС ше доадам с големиа патладжан така да ти гонатикам че да не можеш и името да си кажеш бре спамер,за акъла имам впредвид него да ти такикам у простата глава
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 1 2008, 11:49 PM) помниш помниш ти космите които се допираха до гръбеца ти последния път явно ти се е харесало,ми може пак да те оправа важното е само да си заемеш обикновенната поза и аз ше те оправа пак,тоя път нема да го забравиш,нищо чудно че ти се е захаресало,поопипаи се отзад и ако е все още така тесно дека слънце не изгрява ми пиши един ЛС ше доадам с големиа патладжан така да ти гонатикам че да не можеш и името да си кажеш бре спамер,за акъла имам впредвид него да ти такикам у простата глава
Върки със прост човек не искам да споря, това което го казваш няма нищо общо със играта, маи наистина комплексите са ти много. Ма като се замисля щом уиш като чакал от доста време не си спал със женска, от тоя компютър не ти остава време ьььаи марш да си намериш глутницата
petar1981 лс към TUNJO
екрана!
Прочетох всичко и моя отговор е, че промените бяха очаквани - не бяха задължителни, но очаквани! Казвам го, като потрбител, а не като модератор - инфото за промените го получих наравно с всички ви!
Мога да кажа само, че си се излъгал в очакванията си за рестарта. Защо аджеба, не попита - ще има ли промени!?
Съжалявам, но нищо неможе да се направи.
amnesty написа:Цитат(amnesty @ Feb 1 2008, 11:56 PM) Кротнете се и двамата - официално предупреждение!
Прочетох всичко и моя отговор е, че промените бяха очаквани - не бяха задължителни, но очаквани! Казвам го, като потрбител, а не като модератор - инфото за промените го получих наравно с всички ви!
Мога да кажа само, че си се излъгал в очакванията си за рестарта. Защо аджеба, не попита - ще има ли промени!?
Амнисти а по постовете ми къде виждаш да го обиждам а, ама маи само на него е позволено да обижда ,вече тотално спирам да пиша със неграмотната върки, и яз това се опитах да му обясня ама не на него всичките му са виновни
petar1981 лс към TUNJO
екрана!
amnesty написа:QUOTE(amnesty @ Feb 1 2008, 11:56 PM) Кротнете се и двамата - официално предупреждение!
добре де амнести ти забелеза ли колко народ не знае,или си мислиш че ъм само аз,тъпнята в момента е голема,налага се да си мешам флотите,и се налага да цъкам тука с 200 потребитела вместо в уни 1 с 2000 не моеш да избегнеш факта и си остава самата истина,колкото за тоа петър спамера,тва е недъгавои животно дето е просто,кон с капаци прос на колибарски петел,баси комплексара такъв човек не съм виждал
като захапем -не пускаме
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 2 2008, 12:00 AM) добре де амнести ти забелеза ли колко народ не знае,или си мислиш че ъм само аз,тъпнята в момента е голема,налага се да си мешам флотите,и се налага да цъкам тука с 200 потребитела вместо в уни 1 с 2000 не моеш да избегнеш факта и си остава самата истина,колкото за тоа петър спамера,тва е недъгавои животно дето е просто,кон с капаци прос на колибарски петел,баси комплексара такъв човек не съм виждал
Еее добре де разбрахме. Не ти харесва и няма да играеш, таман ще се отървем от теб, на мен Ми харесва и аз играя, и спри да ме обиждаш
petar1981 лс към TUNJO
екрана!
petar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Feb 1 2008, 11:54 PM) Върки със прост човек не искам да споря, това което го казваш няма нищо общо със играта, маи наистина комплексите са ти много. Ма като се замисля щом уиш като чакал от доста време не си спал със женска, от тоя компютър не ти остава време ьььаи марш да си намериш глутницата
абе комплексар намери се на кои да го кажеш,незнам дали симки на жените ама съм сигорен че леба които секи ден едеш не мое да се мери с различните мадами дека съм спал,простак си тизе бре,кво записа че не си се заяждал ,кво намеса косми тама бре дека ти хрумна,и от тама вече си го получи не двоино не троино ами петорно от моя страна,дръж си зъбките зад езико че ше ги отрошвам,и да ти припомна че именно аз батко ти варкулак в трета вселена те нулирах ама ти и тва не знаеш дебил,прос на колибарски петешл да се повторя
като захапем -не пускаме
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 2 2008, 12:04 AM) абе комплексар намери се на кои да го кажеш,незнам дали симки на жените ама съм сигорен че леба които секи ден едеш не мое да се мери с различните мадами дека съм спал,простак си тизе бре,кво записа че не си се заяждал ,кво намеса косми тама бре дека ти хрумна,и от тама вече си го получи не двоино не троино ами петорно от моя страна,дръж си зъбките зад езико че ше ги отрошвам,и да ти припомна че именно аз батко ти варкулак в трета вселена те нулирах ама ти и тва не знаеш дебил,прос на колибарски петешл да се повторя
Аз никога не съм играл в ламерската 3-та вселена, а само в 1-ва, и спееда, ти си болен започнаха да ти се привиждат рециклажи заноляваниа ,и още малко ще кажеш че си нулирал целия топ в 1-ва
Последна промяна от petar1981 на пет фев 01, 2008 11:12 pm, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO
екрана!
Петък е, аз звънкам на брат ти да хойкаме по студентски, а ти си почини един ден!
varkulak - 1 ден за груби обиди!
Petar1981 - заради по-мекия тон, спестявам наказанието, но искам да помоля някой колега да му сложи 2 дни, ако продължи при условие, че опонента му неможе да се защити!
Едит Milanoff: Абе я и той да си почине 1 ден
Последна промяна от amnesty на пет фев 01, 2008 11:19 pm, променено общо 1 път.