За войните и приятелите

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

че за кво ще воюват хората като са приятели бе
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
wwwl
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 10, 2006 11:06 am
Контакти:

Мнение от wwwl »

blood_dodo написа:QUOTE(blood_dodo @ Jan 19 2008, 05:15 PM) Това зависи дали съюз Б иска да спазва някаква политика. Ако бях аз - бих преценил от кой алианс имам по-голяма изгода и да запазя него.
То това е ясно но просто се опитах да обясня какво ще стане според правилата на играта преди лидера на съюз Б да види че служебно са го вкарали във война и да промени политиката на съюза си.

Същността на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята...
ген. Патън

Таралежа е горда птица. До като не го ритнеш - няма да литне.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=278040][/url]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Stankata написа:QUOTE(Stankata @ Jan 19 2008, 07:48 PM) Най-вероятно съюз Б ще се окаже във война и с двата съюза ... но това като предположение. Чак когато стане подобна ситуация ще се види наистина ;)
А не ти ли се струва парадоксално да имаш 2 Алианса, и в един прекрасен момента А обявява война на Б, и ти вместо 2 алианса вече да имаш 2 войни. Дори да става механично, пак звучи доста тъпо :c022:
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

ахахах аз съвсем се обърках, кой на кого е обявил война, кои са в алианс и бла бла :dizzy: аххаха, бой по каските на всички и не се терзай за съюзи, войни и тем пободни...
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

ААААА ма вие за наде ни ца та ли питате.....
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Вижте сега, в почти всички стратегически игри най-трудно се изкрънква Алианс от някоя държава, така че както се написа и по-горе, сключвайте напове. Пък ако питате мене, хич нищо недейте сключва. Цялата вселена на кълбо и толкоз :)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

За това най-лесното ... Алианс е мръсна дума :P Всеки се знае с приятелите си и няма смисал да се правят такива шеми.А това че някой просто иска да му е цветна галактиката това друга тема.
п.с. По бегли спомени от математиката в училище май имаше нещо такова .. А+Б=С но , А-Б=Х с други думи саюз Х изчаква да се избият другите два саюза и минава обира останките :c022:
п.с.с. И вечерта след сложните маневри и схеми кой кога как и колко играчите от 3те саюза сядат на по :a055: да разпуснат и утре пак се почват

А й варианта само мини без флота си е най удачен :c022: като не пречиш на саседа .. и той не ти пречи (макар че някой са нахални :P )
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
Отговори

Върни се в “Off Topic”