Задачка ?
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Играч на 1 000 000 точки с примерни: 5к кръстосвачи, 5к бойни кораби, 20 ЗНС колко трябва да астрополира и какъв добив на газ мините трябва да има на ден за да може да си направи сейван (стациониране ) всяка вечер ,а не да се модва вечер и сутрин да маха мода ?
Edit amnesty: Да ти имам и "предложението" - отива в Offtopic!
Последна промяна от StarFighter на ср яну 30, 2008 8:42 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
StarFighter написа:QUOTE(StarFighter @ Jan 30 2008, 08:29 AM) Играч на 1 000 000 точки с примерни: 5к кръстосвачи, 5к бойни кораби, 20 ЗНС колко трябва да астрополира и какъв добив на газ мините трябва да има на ден за да може да си направи сейван (стациониране ) всяка вечер ,а не да се модва вечер и сутрин да маха мода ?
сметни добива на газта на последен level мина за газ умножено по 5 прибави и едни примерни 1 мил газ от А-та .... и някои и друг хванат рециклаж + летене по и-та цял ден .... та кво се получава ?
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
- Контакти:
АСТРОПОЛИРАНЕ? УотДаФак ис дис?
Как съ полират астро-та? Да ни светне някой разбиращ, че аз съм новак и не знам как става номера, а
астероидите около мен имат нужда от малко полиране, искам да изглеждат фиешън

Как съ полират астро-та? Да ни светне някой разбиращ, че аз съм новак и не знам как става номера, а
астероидите около мен имат нужда от малко полиране, искам да изглеждат фиешън
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Един въпрос - кой играч на 1 милион ще му се налага при 20 знс-та, 5к кръста и 5к бойни да стационира?Реално погледнато - 25к кръста не съм сигурен дали бият въпросната флота, та някой трябва да е ненормално луд, за да го нападне
Или пък Пипоневите 5к унита 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Интересно ми е от какво трябва да се страхува този играч, че да му се налага да прави сейв всяка вечер... Това развитие предполага шпионаж поне 15то, отделно, че да бъде занулен си трябват едно 25к кръста и нагоре... Или поне 5000 унита...
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
ми около 100кStarFighter написа:QUOTE(StarFighter @ Jan 30 2008, 09:29 AM) Играч на 1 000 000 точки с примерни: 5к кръстосвачи, 5к бойни кораби, 20 ЗНС колко трябва да астрополира и какъв добив на газ мините трябва да има на ден за да може да си направи сейван (стациониране ) всяка вечер ,а не да се модва вечер и сутрин да маха мода ?
Hell was full so...
i came back!
i came back!
-
ALDAN
около края на рунда, газта която имах, без да съм астроплоатирал ни 1 астероид можеше да ми стигне да се сейвам на стац поне месец(справка: най-близката ми колония беше на 100 системи)
Точно в такава ситуация, каквата си описал, Starfighter, астероидите не са чак толкова нужни, но и сейва не е нужен, поне ако флота не е пръснат
За 1ва вселена е възможно и 17 да е шпионажа, което се предполага че ще са единици бройките, ако не да е единствения с това ниво.
А иначе това някакъв опит за предложение да се увеличи газта в астероидите ли е ?
P.S.: Фолън, да не говорим, че ако някой се намери да го бие, то трябва да организира цялата вселена да му рециклира и се съмнявам пак да се събере боклука
Което е дугата пречка някой да литне на такава флота
А иначе това някакъв опит за предложение да се увеличи газта в астероидите ли е ?
P.S.: Фолън, да не говорим, че ако някой се намери да го бие, то трябва да организира цялата вселена да му рециклира и се съмнявам пак да се събере боклука
Последна промяна от Maat на чет яну 31, 2008 9:07 am, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
Бе ти ми дай толко кораби и ми покажи някой с още толкова, да видиш няма ли да литнаMaat написа:QUOTE(Maat @ Jan 31 2008, 12:05 PM) P.S.: Фолън, да не говорим, че ако някой се намери да го бие, то трябва да организира цялата вселена да му рециклира и се съмнявам пак да се събере боклукаКоето е дугата пречка някой да литне на такава флота
Това са извратени флоти, ама то и аз съм си аматьорче, тъй че...
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
[/i]