[X]Kokala[N.G.O]AnonimenVs[ VANDALI]Spectre

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Кой е занулен да чуя кажете ми някой от Х който да ме бие?
Такава флота на тия точки май скоро не сте виждали :P
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

hafte написа:Цитат(hafte @ Jan 30 2008, 03:02 PM) Кои е занулен бе смешен
Добре че се жертва кокалчето иначе щяхте да се радвате само на лекомислието на thug през изминалата седмица!!
Я иди се погледни в огледалото и виж кой е смешния нащасник .А това което е казал СТОРМ за thug аз знам също за какво става въпрос тай като в 1-ва по онова време пак играх и thug ми беше и на мен касичка сяка сутрин го посещавах и получавах съобщения от рода на : ей ся идвам и те занулявам...
Просто млакнете че сте едни смехотворци всички и най вече интриганти !
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

ти не говори че си най смешния :P
научи се как да се пазиш от ЗНС :P
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

тцтц ... Пак избихте на съвсем друг въпрос,но както и да е.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

^Iliev^ написа:Цитат(^Iliev^ @ Jan 30 2008, 07:12 PM) Я иди се погледни в огледалото и виж кой е смешния нащасник .А това което е казал СТОРМ за thug аз знам също за какво става въпрос тай като в 1-ва по онова време пак играх и thug ми беше и на мен касичка сяка сутрин го посещавах и получавах съобщения от рода на : ей ся идвам и те занулявам...
Просто млакнете че сте едни смехотворци всички и най вече интриганти !
Тц тц голема каса съм бил значи :a013: още некой нема ли да се похвали че ме е крал в некав рунд дето несъм играл?
Илиев ти май си леко промит мозък а? Чак и лични съм ти пращал със заплахи?Никой никога не съм заплашвал на лични в тая игра набий си го в празната глава.И още нещо да ти кажа адвокатче,може и да са ме занулили но поне имах достойнство да поздравя крачето,а ти какво направи?Изля си селския манталитет във форума нали играч :) Много беше силен пред тия на по-малко точки от тебе всяваше страх даже,но отиде на грешния играч да се дървиш и си замина на втората вечер играчо :c022: Ако реша до края на рунда пак ще имам флота и пак ще си спретна меленце,а за тебе остава само да мрънкаш и да плюеш по хора които не познаваш дори.

Лека вечер на всички,а на играча Илиев му пожелавам да си измие устата когато пак реши да говори за мене :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

thuglife написа:Цитат(thuglife @ Jan 30 2008, 03:31 PM) Тц тц голема каса съм бил значи :a013: още некой нема ли да се похвали че ме е крал в некав рунд дето несъм играл?
Илиев ти май си леко промит мозък а? Чак и лични съм ти пращал със заплахи?Никой никога не съм заплашвал на лични в тая игра набий си го в празната глава.И още нещо да ти кажа адвокатче,може и да са ме занулили но поне имах достойнство да поздравя крачето,а ти какво направи?Изля си селския манталитет във форума нали играч :) Много беше силен пред тия на по-малко точки от тебе всяваше страх даже,но отиде на грешния играч да се дървиш и си замина на втората вечер играчо :c022: Ако реша до края на рунда пак ще имам флота и пак ще си спретна меленце,а за тебе остава само да мрънкаш и да плюеш по хора които не познаваш дори.

Лека вечер на всички,а на играча Илиев му пожелавам да си измие устата когато пак реши да говори за мене :p140:
Селското манталитетче май си ти и да ми разправяп че друг ти е играл с nicka , иди го разправяй на някое 5 годишно лапенце то може да ти повярва.Промития мозък си ти . А това до кой съм застанал и каде тебе изобщо не те засяга.Мен поне не са ми чупили корабчетата просто не виждах как може да стане.... Но как ти атомик спектре и останалите сте боговете на булфа просто аз спирам да говоря то пред такива велики личности като вас как мога аз да говоря.Чудно ми е защо с моя nick не играе никой.И си погледни твойта уста щото май се е размирисала и от тука ми мирише за мойта не се грижи !

Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Я се кротнете малко и гледайте да не прескочите границата на благоприличието, че половината сте с единя крак в читалнята!
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Iliev от детската градина ли те пуснаха... стига си приказвал глупости и не се вживявай толкова.. ДЕТЕНЦЕ... карай си бурния пубертет... и стига си развалял темата с тъпизма си... Като беше такъв велик играч... и толкова много ни мразиш... да ми беше кацнал.. на мен, на thug, 6 месеца играхме БФ..., но ти един спай не си ни направил.., защото не ти стиска... и си играч..., но какво знам аз... нали според твойте думи и аз съм бил каса..., затова накрая двама подред ме удариха...

Изкефи се на битките.. кажи някоя нормална дума, ако не на мен, то поне на твойте идоли... и бегай пак в детската градина...

АМАН
Последна промяна от Spectre на ср яну 30, 2008 8:25 pm, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Spectre написа:Цитат(Spectre @ Jan 30 2008, 05:17 PM) Iliev от детската градина ли те пуснаха... стига си приказвал глупости и не се вживявай толкова.. ДЕТЕНЦЕ... карай си бурния пубертет... и стига си развалял темата с тъпизма си... Мисля, че до сега двете страни спазват доста приличен тон..., но ти си изцепката (черната овца), която все ще се изкаже неподготвена... Като беше такъв велик играч... и толкова много ни мразиш... да ми беше кацнал.. на мен, на thug, 6 месеца играхме БФ..., но ти един спай не си ни направил.., защото не ти стиска... и си играч..., но какво знам аз... нали според твойте думи и аз съм бил каса..., затова накрая двама подред ме удариха...

Изкефи се на битките.. кажи някоя нормална дума, ако не на мен, то поне на твойте идоли... и бегай пак в детската градина...

АМАН
Оооо и ти велики ми боецо я ми покажи кой занули през тези 6 месеца че аз нещо не виждам един твой доклад ?
За побертет ще говориш тъй като няма какво друго да кажеш естествено че това ще кажеш ама говори си не ми пречиш...
Аз виждам два пъти си занулен първия пат като те занулиха каза че ще се отказваш и какво стана смени името и си продалжил явно достоен си за мойто уважение да знаеш! А аз почнах 2 месеца по късно да те светна и не сам ти бил в повечето време в обхвата ясно ли ти е ? А ако съм бил щях да ти покажа от каде изгрява слънцето нямаше да ти се налага да се мъчиш 6 месеца и накрая да те зануляват само .... ;)
За детската градина май си ти като ти гледам акъла кав ти е ....
Последна промяна от ^Iliev^ на ср яну 30, 2008 8:28 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Jan 30 2008, 09:24 PM) .....

Ооо вече ме възхваляваш.. това е добре... ще свикнеш... :lol:

Ами Лиийчо поразрови се из трибуна имам някои битки и аз... е не са като твойте дето биеш хорица на по 60-70к, а ти си двойно повече... да се беше пробвал с мен или с някой друг на повече точки... ние "интригантите" се пробвахме...

А и само да те открехна... и аз почнах доста по късно.. някъде месец да е било.. може и повече, може и по малко... не си само ти.. :a013:
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”