Чуството ми на де-жаву е вярно значиmacumba написа:Цитат(macumba @ Jan 28 2008, 09:42 AM) Знам, че не е моя работа да определям цената на допълнителните полета, които можеш да закупиш срещу нанокредити, но ще опитам за пореден път. ...
брой полета на планета
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
позволих си да махна част от несъществените подробности в основния текст по темата...... и вижте какво се получи ......macumba написа:Цитат(macumba @ Jan 28 2008, 09:42 AM) Знам, че не е моя работа да определям цената на допълнителните ..............................................................................., но ще опитам за пореден път.
а ако трябва да даваме по 1000 на месец за ............... за виртуалните ни ............... ... Хора живеем в България.
Ясен е варианта ............... .......... и ............... наново. Но какъв е смисъла?
Маку, по този начин можем да обсъдим с теб доста неща - от цената на фуража за едрия рогат добитък..... през условията за сдобиване с последните достижения на инженерната и софтуерна мисъл.....и, което е съществено стигнем до пазарлък на дребно за цената на жриците на споделената любов, другояче казано "шивачките" от ул. " ................."
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
ЗНС, може би ? Сега, всички знаем колко по-малко рес ще ни трябва, ако сме на :1, на :2 или :3, а за хората с амбиции за Звезда и са на :15, а не искат да са на предните позиции в слънч. система заради малкия брой полета ?JPS написа:Цитат(JPS @ Jan 28 2008, 07:56 PM) хахаха 10 за 100 нанки и 5 за 45 :Д А що не и 1 за 5 нанки?
А кой те кара да колонизираш на 2, така и немога да разбера...
Иначе съм ЗА намалянето на цените
So we crawl.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Планета на 1 се прави със специална цел, а не за миньорстване. Складовете, корабостроителницата, тертетниците и изследователския там заемат около 70-75 полета. Минимума е 80. Пускаш гравитацията и триеш планетата и си колонизираш наново на долен координат за повече полета. И там вече си копаеш щастливо.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти:
продаам трактор, а и тракторист съм намерил... само го чакам да напусне моментната си работа... като гледам ше е в най скоро време...macumba написа:Цитат(macumba @ Jan 28 2008, 06:50 PM) значи и тая година ще си купя точно толкова полета колкото и миналатаа спестените пари ще инвестирам в обработваема земя (че по-евтина)
ПП. винаги съм си мислил, че хората купуват стоки и услуги, които са "на далавера"
пп2. Нашият Колонизатор пристигна на новата ни планета. Вече имаме нова планета. Нова планета, с 120 полета ... на 13та позиция. Ех, че кеф![]()
купувай обработваема земя, че си е далавера...
1234
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
Добра тактика, само че просия ми ум не се сеща за това ...kaos написа:Цитат(kaos @ Jan 29 2008, 07:55 PM) Планета на 1 се прави със специална цел, а не за миньорстване. Складовете, корабостроителницата, тертетниците и изследователския там заемат около 70-75 полета. Минимума е 80. Пускаш гравитацията и триеш планетата и си колонизираш наново на долен координат за повече полета. И там вече си копаеш щастливо.
So we crawl.
-
gonzosmile
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
[quote=""Bulfleet Help""]Броят на полетата на една планета е случайно число в определени граници в зависимост от мястото на планетата в системата.
x:xxx:1-6 - получава 80 до 120 полета
x:xxx:7-10 - получава 100 до 180 полета
x:xxx:11-15 - получава 120 до 220 полета[/quote]
Мрън-мрън-мрън... Мрън-мрън-мрън-мрън... Мрън-мрън-мрън-мрън-мрън... Малко са ми полетата, ама не искам да колонизирам наново. Мрън-мрън-мрън-мрън... Полетата са скъпи. Мрън-мрън-мрън-мрън... Искам х*я до края и душата в рая. Мрън-мрън-мрън-мрън...
Нещо взе да ми писва от мрънкалници. Мрънкайте си по скайп. И да - живота е сурав и курав.
x:xxx:1-6 - получава 80 до 120 полета
x:xxx:7-10 - получава 100 до 180 полета
x:xxx:11-15 - получава 120 до 220 полета[/quote]
Мрън-мрън-мрън... Мрън-мрън-мрън-мрън... Мрън-мрън-мрън-мрън-мрън... Малко са ми полетата, ама не искам да колонизирам наново. Мрън-мрън-мрън-мрън... Полетата са скъпи. Мрън-мрън-мрън-мрън... Искам х*я до края и душата в рая. Мрън-мрън-мрън-мрън...
Нещо взе да ми писва от мрънкалници. Мрънкайте си по скайп. И да - живота е сурав и курав.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]