[X]Kokala[N.G.O]AnonimenVs[ VANDALI]Spectre

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

iceman
Редник (Private)
Регистриран: нед май 06, 2007 1:35 am
Контакти:

Мнение от iceman »

Войната продължава в пълна сили всеки вече е запознат с историята.Отцепите се от ангелите съюзници падат един по един ,като гнили круши.След като тъг беше занулен дойде времето и на спетрум техният лидер.Всички от Х заспаха за пореден път в мод пак изключение направи СТОРМ почна да следи спетрум.Направи няколко шпионажа след като видя ,че има нова колония до неговата главна планета от спетрум.След шпиониажите доклада показа ,че той не си стационирава флотата:

Доклад от шпионирането на [5:135:13]
метал: 99092 кристали: 55116
газ: 643421 Енергия: 4138

Информация за флотите / защитата:

Транспортьор: 340 (4 ниво)
Скаут: 43239 (10 ниво)
Колон. кораб: 1 (0 ниво)
Ш. Сонда: 25 (0 ниво)
ЗНС: 4 (0 ниво)
Танкер: 21 (0 ниво)

Шанс за неуспех 0%%

2:18 мин спетрум излезна за пореден път от ацц си без сайван.СТОРМ събужда кокала и Анонимен по телефона влизат и атаките са пуснати.Секундите текат кокала и анонимен лягам в лека дрямка само СТОРМ остава да следи положението.Бум първи минава кокала с кръстовете без знс-та:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3283773a
След него идва ред и на Анонимен тайният кос на Х-сарите.

http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3283799a

Сутринта кокала отива на даскало и маха мода за пореден път и атакува сънен още една от планетите на спетрум само с ЗНС-тата си:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3285033a
Невероятна поредна вечер за Х-рите за пореден път доказват ,че заслужат 1-вото място сред съюзите.
Сега СТОРМ днес разваля алианс с Archangels.Причината е ,че атомик и анче са искали да свалят СТОРМ от второто място.Дали е така само те знаят.

СТОРМ : Искам да благодаря на Кокала Живко и Любо за това ще ми отърваха гъза от бой :) Както и на Жоро.Без тебе бате нямаше как да се справя с положението благодаря ти много.Има още хора като илиев.Евала бате ти единствен от целият ми алианс дойде да ми помогнеш с флотата си.Има още няколко човека на който съм благодарен ,но за сега искам да ги запазя в анонимност :) Дреме ми ламерите сега из форума какво ще пишат. Алианса се разваля заради слухове.Днес и Анциента каза ,че искал да се бие така мисля че рунда ще е много интересен до края.Успех пожелавам на всичко топ играчи!

ПП: ще помоля за бекъп ,а за реца всичко е събрано до грам! :) Сега ще го транспортираме на играчите
Последна промяна от iceman на вт яну 29, 2008 3:21 pm, променено общо 1 път.
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

бекъпи?
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

браво на вас отново показвате какво се нарича Team Work :bravo: сритай те ги и другите :a013:
ALDAN

Мнение от ALDAN »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jan 29 2008, 02:33 PM) браво на вас отново показвате какво се нарича Team Work :bravo: сритай те ги и другите :a013:

Страхотна работа в екип а за рециклажа мисля че знам кой го е обрал :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Ми то си пише кой е обрал реца
Много ламарина е летяло през ноща и найстина се е получило супер докладче поздравления на троиката за хубавите флоти
Hell was full so...
i came back!
iceman
Редник (Private)
Регистриран: нед май 06, 2007 1:35 am
Контакти:

Мнение от iceman »

http://st0rm.hit.bg/Spectre.html
http://st0rm.hit.bg/Spectre2.html
http://st0rm.hit.bg/Spectre3.html

Бекъпите бяха придоставяни лично от Спетрум.Лидера на вандалите.Целият рец е 102 млн събран до грам :) Това е малко инфо към битката
Последна промяна от iceman на вт яну 29, 2008 4:44 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
crematory
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 31, 2007 1:50 pm
Контакти:

Мнение от crematory »

Искрени поздравления и на тримата участници в мелето, и естествено на STORM който показа какво е да си лидер на най-добрия съюз. Историята помни само най-добрите, както и тези които са заставали достойно на пътя им. Безплатни уроци няма (знам го от личен опит), както го разбраха и момчетата от VANDALI, а преди това и Storm_Rider. Надявам се в следващите рундове да стават все по-добри. За останалите вадете бележниците и си водете записки :p140:

Лични поздрави и на KOKALA (въпреки, че не се познаваме лично) за смелоста да поеме зануления ми акаунт. Само той си знае какво е да започнеш на чисто сред стадо вълци :c022:

Абе какво съм се разписал толкова....... Време е да гася щайгата и то се знае ..... :a055:
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Мдам ... красота ... отдавна не бях виждала толкова много скаут :a013: , питам се Спектре дали бие рекорда по наличие на скаути, някой да знае случайно?
Съжалявам за Спектре, но в предвид условията заради които е станало си е направо за завиждане ;) - Правете любов, а не война :)

Поздрави за Кокала и Анонимен ... жалко, щото Спектре ми беше обещал да премери неговите скаути с моите, ама май няма да го бъде ... не и този рунд :)

Митко, беше ми приятно да играя с теб ;)

п.п. от уважение към участниците в битката ще си позволя така да отговоря на Инсана, т.е. без да спамя допълнително - Пиле, това, което си видял не мисли, че е всичко. И изобщо какво се бъркаш в моите неща? Рева ли на съюза на сутринта? Рева. Айде моля. Изобщо, ама изобщо нищо не знаеш :)
А, Румпи, откакто се запознах със Спектре започнах на скаут, за да гоня него ;) Карай, въпросът е, че му е било гот, пък моите скаути нека ръждясат - аз така или иначе никога не съм завършвала активна :) Но, пък всяко правило си има и своите изключения - никой не знае :)
Последна промяна от gonzosmile на вт яну 29, 2008 4:46 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Поздравления,изключително красиви батълки.Имайки в предвит преди колко седмици занулиха спектре и,че той успя да бие рекода по скаути,който си мисял че беше 40к направо евала на човека.И преди и сега нямаше много хора които да могат сами да го бият на печалба.Евала на момчето невероятна флота,но няма как да не поздравя и колегите на СТОРМ.Евала-радвате.Бтв гонзи ти пък колко скаута имаш?
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”