Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
честито и от мене CORWIN много здраве и щастие и много женици да има които да минат през твоите ръце,докато си щракнал с пръс вече да са по бикини червена прашка с панделка отзад като заиченцова опашчица
Последна промяна от varkulak на вт яну 29, 2008 1:04 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
misterya написа:QUOTE(misterya @ Jan 29 2008, 06:13 AM) ЧРД, CORWIN
С пожелание за много здраве, щестие и успехи! Торта
винаги си точна,затва си те обичкам
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Краси, айде и тук, да не се чувстваш пренебрегнат
Ч.Р.Д. Здраве, щастие, късмет, усмивки, винаги перфектно настроение, повече красота и забавления в живота, повече успехи и всичко останало на макс. И да почерпиш.
И един съвет - казват, че великите умове виждали само големите неща, но ти не бъди велик, а бъди човек и виждай дори малките, но красиви неща, защото тънка е границата между човек и човек, а ти бъди човек
Едит: Извинявам се, ако съм те събудил Имам тоя гаден навик ... Ама какво да се прави ... Ей сега ще намеря пепел да си поръся капацуната
Последна промяна от VaN__ на вт яну 29, 2008 6:09 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]