[X] kozi_krak vs. [VANDALI] thug
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Днес всички се начетохме на цветущи изказвания, на велики мисли и на измислиците на самонадеяни пилоти във форума.
В очите ми се наби едно изказване на thug, че трябвало да се внимава с добрите играчи, не е като с касимугите на малко точк, дето не знаят що е сейв.Та последния споменат, явно страдащ от склероза е забравил що е сейв и флота му самонадеяно стоял с 1 млн газ на 8 мин път от kozi_krak.Точно по това изказване, kozi_krak решил да не внимава, па то станало че му размазал флотеца за втори път...
и СТОРМ разбира се за пореден път се наля от реца на вандалите.Чудим се няма ли още някой да си остави флотата, барем пак да се налее, че му е малко?
В очите ми се наби едно изказване на thug, че трябвало да се внимава с добрите играчи, не е като с касимугите на малко точк, дето не знаят що е сейв.Та последния споменат, явно страдащ от склероза е забравил що е сейв и флота му самонадеяно стоял с 1 млн газ на 8 мин път от kozi_krak.Точно по това изказване, kozi_krak решил да не внимава, па то станало че му размазал флотеца за втори път...
и СТОРМ разбира се за пореден път се наля от реца на вандалите.Чудим се няма ли още някой да си остави флотата, барем пак да се налее, че му е малко?
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ъ....битката е преди малко повече от час, а вие вече говорите за наливане?
То сигурно на Сторма танкерите не са се върнали бре....
Иначе браво на kozi_krak
Перфектна битка 
Иначе браво на kozi_krak
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Бравос на Крачето издебна ме по бели гащи ама кво да се прави минутка невнимание и после 15 дена правене на флота 
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
- zayo^bayo[the predator]
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
- Контакти:
Незнам как се правят 3000 кръста за 15 дни евала на нападателя и защитника.Просто аз съм изумен от % и флотите им.Евала.
Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на пон яну 28, 2008 1:35 am, променено общо 1 път.