Стратегия за битки във ВС 1

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Кери,ще бачкаш по заявка. По моето скромно мнение, положението със скаутите ще си остане същото. Бомберите може да живнат леко,ама леко. Кръстове и бойни ще вървят като топъл хляб по средата.
Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Мнение от Keri »

JackDaniels, идеята не е да казвате с каква флота ще играете, а да се дадат мнения коя стратегия е по-добра и защо, какви са плюсовете и минусите й и т.н. И дали расовият кораб ще играе съществена роля или не.

dios, и аз така като гледам кръстове и бойни пак ще се харчат най-много. Но все ми се струва, че може да се измисли и нещо по-оригинално и същевременно добро. Иначе заявките са ясни, вече имам даже ;) Въпросът беше да се помисли и да се посмята малко.
Последна промяна от Keri на нед яну 27, 2008 6:09 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Кери, кажи точно на колко точки ще играеш, какви ще са ти мините, какъв % ще са ти корабите и т.н, смисълът на това което казах е, че няма универсална флота, всичко зависи от много определящи фактори, никой не може да каже бобмери и скаути са най-доброто или пък спийдъри и кръстосвачи са най-доброто. Пристрастното мнение е невярно винаги. Така, че стратегийте са много и за всеки са различни, просто няма универсална флота, това е и целта на промените направени тоя рунд ;)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Keri написа:Цитат(Keri @ Jan 27 2008, 07:05 PM) JackDaniels, идеята не е да казвате с каква флота ще играете, а да се дадат мнения коя стратегия е по-добра и защо, какви са плюсовете и минусите й и т.н. И дали расовият кораб ще играе съществена роля или не.

dios, и аз така като гледам кръстове и бойни пак ще се харчат най-много. Но все ми се струва, че може да се измисли и нещо по-оригинално и същевременно добро. Иначе заявките са ясни, вече имам даже ;) Въпросът беше да се помисли и да се посмята малко.
расовия кораб - търгува ли се !!!

а колкото до партидите.....(съдържанието е въпрос на наличен ресурс) изчислявай си ги така че да си ON като излязат :c022:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Кръстове за фаст атаки и за трепане на и-та, но иначе масиране на унита и бомбери :) Такъв флот с горе-долу добре развита икономика, може да расте и да подлива водица на `топ` акаунтите.А да, да не забравяме и разсейката от по 1 кораб от останалите :)
Последна промяна от Maat на нед яну 27, 2008 6:13 pm, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Мнение от Keri »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 27 2008, 08:11 PM) расовия кораб - търгува ли се !!!

а колкото до партидите.....(съдържанието е въпрос на наличен ресурс) изчислявай си ги така че да си ON като излязат :c022:
Разбира се, че не! То това оставаше... Аз партидите знам как да си ги смятам, не ме мисли, все пак не играя от вчера ;) Идеята ми не е да разбера какво да пускам на пазара, пазарът сам си казва, а и работя предимно по заявки, както казах. Просто исках да има тема с малко мнения и сметки по въпроса, като съм гид на ден поне по 10 въпроса в тази насока имам.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Рояле, аз ще цъкам на малко точки и за бързи атаки мисля че спийдърите ще са по добри от кръстовете, за тва ще ги правя, все пак акаунта ще ми е доста изчистен и понякога и половината флота ще е достатъчна, при по равностойни битки разбира се от всеки кораб ще има. Вода на кой топ? Ресурсния ли? Щото си мисля, че ресурсния топ няма да ме касае тоя рунд :)

Keri, нокс си, всички кораби ще са ти добри оферти, всичко се купува на базова ;)
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 27, 2008 6:18 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Maat »

Ами за ресурсния топ говоря уж :) Да събориш на някой от въпросния топ - търговец - тертетите, или на някой 30ката метална ... е, може и да те изтрият след това, ама си е забавно :) ))
-
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jan 27 2008, 07:16 PM) Рояле, аз ще цъкам на малко точки и за бързи атаки мисля че спийдърите ще са по добри от кръстовете, за тва ще ги правя, все пак акаунта ще ми е доста изчистен и понякога и половината флота ще е достатъчна, при по равностойни битки разбира се от всеки кораб ще има. Вода на кой топ? Ресурсния ли? Щото си мисля, че ресурсния топ няма да ме касае тоя рунд :)

Keri, нокс си, всички кораби ще са ти добри оферти, всичко се купува на базова ;)
Много подценявате силата на кирките и това ще ви подлеее много яко водица !!! На малко точки с много мини и скорости. Просто песен. По някое време изкарват якия флот(през това време си правят БТ от (и)-та да има по някоя точица) и ви правят главите меки. Та пак си помислете за кирките !
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Maat »

VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Jan 27 2008, 07:19 PM) Много подценявате силата на кирките и това ще ви подлеее много яко водица !!! На малко точки с много мини и скорости. Просто песен. По някое време изкарват якия флот(през това време си правят БТ от (и)-та да има по някоя точица) и ви правят главите меки. Та пак си помислете за кирките !
/off
ако и-тата дават БТ, то човека с най-големите скорости и най-многото свободно време ще вземе рунда

за справка - палавкоч преди 2 рунда :)

милион и 500 точки с милион и 500 бойни точки, мисля че няма особена конкуренция с тези които на 60к ще се бъхтят да бият ламета :)
Последна промяна от Maat на нед яну 27, 2008 6:25 pm, променено общо 1 път.
-
Отговори

Върни се в “Off Topic”